Wednesday, 09 December 2020 14:23

AC/DC: Demon Fire (καινούριο videoclip)

Written by 
    AC/DC: Demon Fire (καινούριο videoclip)

    Σανιδωμένα τα γκάζια! Με αιτία τον καινούριο δίσκο "Power Up" , έχουμε την χαρά οι AC/DC να βρίσκονται στο εξώφυλλο του τεύχος για τον Δεκέμβριο. Επιπλέον, στο έντυπο φιλοξενούμε μια πολυσέλιδη αποκλειστική συνέντευξη με το σχήμα, αλλά και ένα τεράστιο αφιέρωμα σε όλα τους τα δισκογραφικά βήματα, από το ξεκίνημα μέχρι σήμερα! Η δισκογραφική επιστροφή των AC/DC, μας έδωσε εμβληματικούς κεραυνούς και πλατιά χαμόγελα σε μια δύσκολη χρονιά, που όλοι χρειαζόμαστε την αυθεντική rock n roll ενέργεια τους. Το τεύχος Δεκεμβρίου κυκλοφορεί στα περίπτερα της χώρας και επίσης μπορείτε να το αποκτήσετε κάνοντας παραγγελία ΕΔΩ.


    Ο πρόλογος της συνέντευξης AC/DC που υπάρχει στο τεύχος Δεκεμβρίου, λέει τα εξής:
    «Είναι από σάρκα και οστά, είναι και έμβλημα. Και το έμβλημα δεν παραδίδεται! Κι ας ζούνε το 2020 εδώ και μερικά χρόνια: Ο Phil Rudd είχε τραβήγματα με τα δικαστήρια. Ο Brian Johnson αποχωρεί έχοντας κατεστραμμένη ακοή και τον αντικαθιστά ο... Axl Rose. Ο αρχηγός Malcolm Young υποφέρει από άνοια και εν τέλει φεύγει από τη ζωή. O αδερφός του, Angus, καλείται να σώσει το ναυάγιο. Και ο μπασίστας CLIFF WILLIAMS, μονίμως στη γωνία του και μακριά από τα πρωταγωνιστικά φώτα, βλέπει όλα αυτά και αποχωρεί κουρασμένος για να επιστρέψει λίγα χρόνια μετά με όλους τους εν ζωή ήρωες για ένα τελευταίο(;) “POWER UP” στη δισκογραφία τους, για να τιμήσουν τον Mal και για μία once-in-a-lifetime συνέντευξη στο Μetal Hammer!
    Επιπλέον, στο τεύχος θα βρείτε και μια πολυσέλιδη μελέτη στο ηλεκτρικό φορτίο των κεραυνών, όλων των studio δίσκων τους. If You Want Blood, You’ve Got It!».



    Εδώ μπορούμε να απολαύσουμε το καινούριο videoclip για το τραγούδι "Demon Fire".

    Εδώ μπορείτε να δούμε το videoclip του "Shot In The Dark".

    Το τεύχος Δεκεμβρίου κυκλοφορεί στα περίπτερα της χώρας και επίσης μπορείτε να το αποκτήσετε κάνοντας παραγγελία ΕΔΩ.

    Εδώ ακούμε το καινούριο τους τραγούδι, που ονομάζεται "Realize".