Friday, 09 April 2021 01:10

FRAGMENT SOUL: Οι σπουδαίοι guests, ο επερχόμενος δίσκος και νέο videoclip

Written by 
    FRAGMENT SOUL: Οι σπουδαίοι guests, ο επερχόμενος δίσκος και νέο videoclip

    Η σκηνή της χώρας παρά τις τεράστιες δυσκολίες της εποχής συνεχίζει να κάνει άλματα προόδου. Ένα από τα ποιοτικότερα videoclip που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια από πρωτοεμφανιζόμενο σχήμα, έδωσαν σήμερα στην δημοσιότητα οι Fragment Soul, των οποίων ο πρώτος δίσκος τους θα κυκλοφορήσει 7 Μαΐου και έχει τον τίτλο “Axiom of Choice”.

    Στο Δελτίο Τύπου που έφτασε στα χέρια μας, μαθαίνουμε για τους σπουδαίους καλεσμένους του “Axiom of Choice”, όλες τις σχετικές λεπτομέρειες για τον πρώτο δίσκο τους αλλά και πράγματα που αφορούν το εντυπωσιακό από κάθε άποψη “A Choice Between Two Evils” που εμφάνισαν ως videoclip.

    Δελτίο Τύπου
    «Οι Fragment Soul είναι ελληνικό συγκρότημα από την Κέρκυρα όπου η τελική μορφή του σχηματίστηκε από τον Σπύρο Γεωργίου και τον Δημήτρη Λούβρο.
    Το ντεμπούτο album του σχήματος ονομάζεται “Axiom of Choice” και πρόκειται για concept δίσκο διάρκειας 42 λεπτών που βρίσκεται σε progressive/dark-atmospheric metal κατεύθυνση. Είναι ένα ταξίδι όπου μέσα από το ρομαντισμό, τα βασανιστήρια και τον φόβο οδηγεί σ’ ένα τέλος απροσδόκητης ηρεμίας όπου οι κύριοι χαρακτήρες του θα βιώσουν τόσο την απόγνωση όσο και την απελευθέρωση.

    Οι Fragment Soul επικοινώνησαν με τους Egan O’Rourke (Daylight Dies, Bassist / Vocalist) και Heike Langhans (Draconian, Vocalist) οπού και οι δύο ενδιαφέρθηκαν άμεσα για την συνεργασία.

    Οι συνεργασίες με τον Linus Corneliusson των Fascination Street Studios που θα αναλάμβανε τη μίξη και τον Tony Lindgren το mastering του album ήταν απόφαση που είχε ληφθεί πολύ πριν καν το ξεκίνημα των ηχογραφήσεων.
    Οι ηχογραφήσεις των μπάσο, κιθάρες, lead vocals, hammonds πραγματοποιήθηκαν στο Tube Studio (Κέρκυρα).

    Οι Fragment Soul είναι:
    Σπύρος Γεωργίου - Μπάσο
    Δημήτρης Λούβρος - Κιθάρα
    Βαγγέλης Κακαρούγκας - synths
    Νίκος Αργυρίου - Φωνητικά
    Κώστας Μυλωνάς - Τύμπανα, κρουστά
    Guest εμφανίσεις:
    Special member: Heike Langhans Vocals (Draconian)
    Special Guest: Egan O’Rourke Vocals (Daylight Dies)

    Το ντεμπούτο album των Fragment Soul “Axiom of Choice” θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαΐου 2021.


    Το videoclip "A Choice between two Evils":
    Η ιδέα της συνεργασίας με τη Natalia Drepina ήταν μια απλή απόφαση αφού το ταλέντο της αλλά και το στυλ που δημιουργεί στα video της ήταν ιδανική για τις ανάγκες της μπάντας».

    Εδώ απολαμβάνουμε το videoclip για το τραγούδι “A Choice Between Two Evils” και ανυπομονούμε ακούσουμε ολοκληρωμένο τον δίσκο τους.

    Η σελίδα του σχήματος στο Bandcamp
    Η σελίδα του σχήματος στο Facebook.