Thursday, 30 November 2023 23:43

BRUCE DICKINSON: "Afterglow Of Ragnarok" (νέο single&videoclip)

Written by 
    BRUCE DICKINSON: "Afterglow Of Ragnarok" (νέο single&videoclip)

    BRUCE DICKINSON, η μεγάλη επιστροφή. Ο θρυλικός τραγουδιστής των IRON MAIDEN κοινοποίησε τα πρώτα teasers για το solo του άλμπουμ "The Mandrake Project" τον Σεπτέμβριο και από τότε δημοσιεύει κάθε λίγες εβδομάδες περισσότερες λεπτομέρειες. Και έτσι, φτάσαμε στις 30 Νοεμβρίου, όταν το πρώτο single, "Afterglow Of Ragnarok" είδε το φως της δημοσιότητας -10 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα.

    Η τελευταία solo κυκλοφορία του Dickinson ήταν το "Tyranny of Souls" το 2005.

    Ακούστε και δείτε εδώ το "Afterglow Of Ragnarok":

    Στον νέο δίσκο που θα κυκλοφορήσει κάπου στους πρώτους μήνες του 2024 μαζί του βρίσκεται και πάλι ο παλιός γνώριμος Roy Z. O Bruce έχει δηλώσει: «Αυτό το album αποτέλεσε ένα πολύ προσωπικό ταξίδι για εμένα και είμαι εξαιρετικά περήφανος γι’ αυτό. Ο Roy Z και εγώ το σχεδιάζαμε, το γράφαμε και το ηχογραφούσαμε για χρόνια και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα το ακούσει επιτέλους ο κόσμος. Είμαι ακόμα πιο ενθουσιασμένος με την προοπτική να βρεθώ στον δρόμο με αυτό το εκπληκτικό συγκρότημα που έχουμε δημιουργήσει, ώστε να μπορέσουμε να το φέρουμε στη ζωή. Σχεδιάζουμε να δώσουμε όσες περισσότερες συναυλίες μπορούμε σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη, για όσο περισσότερο κόσμο γίνεται!».

    O Bruce Dickinson θα παρουσιάσει τον νέο του solo δίσκο στο Release Athens Festival, την Κυριακή 21 Ιουλίου 2024, στην Πλατεία Νερού.

    Την ίδια μέρα, θα παίξουν και οι Judas Priest.

    Η προπώληση ξεκινάει την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, στις 12:00, προς 50€ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 55€. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

    Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, με πρώτη τιμή τα 150€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:

    • Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands&stools για όλους
    • Open-bar
    • Προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο
    • Ιδιωτικό parking
    • Ξεχωριστές τουαλέτες
    • Αναμνηστικό δώρο

    Διάθεση εισιτηρίων:
    Τηλεφωνικά στο 211770000
    Online: releaseathens.gr + more.com
    Φυσικά σημεία: https://www.more.com/el/physical-spots/
    Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr