Friday, 26 January 2018 13:03

SACRED REICH: Νέος δίσκος το 2019

Written by 
    SACRED REICH: Νέος δίσκος το 2019

    Το “Heal” του 1996 είναι ο τελευταίος, μέχρι στιγμής, δίσκος των βετεράνων thrash metallers από την Arizona, Sacred Reich.

    Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του frontman και μπασίστα της μπάντας, Phil Rind, η δισκογραφική επιστροφή της τετράδας αναμένεται μέσα στο 2019: «Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι οι Sacred Reich υπέγραψαν με τη Metal Blade Records και αυτή τη στιγμή γράφουμε τα τραγούδια του νέου δίσκου. Το σχέδιο είναι να μπούμε στο studio το καλοκαίρι και να έχουμε έτοιμο το album νωρίς του χρόνου. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να μοιραστούμε τη νέα μας μουσική μαζί σας.»

    Πρόσφατα, επίσης, έγινε γνωστό ότι ο drummer των Sacred Reich, Greg Hall, αποχώρησε από το σχήμα, έχοντας υπάρξει μέλος από το 1985 ως το 1991, από το 1997 ως το 2000 και ξανά από το reunion του 2006 μέχρι φέτος. Ο αντικαταστάτης του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

    Μέχρι να ακούσουμε κάτι από το νέο δίσκο των Sacred Reich, θυμόμαστε το μυθικό EP “Surf Nicaragua” καθώς και το εκπληκτικό full length “Ignorance” για το οποίο μας μίλησε εκτενώς ο Phil Rind στη στήλη Past Tense to Future Tense στο Metal Hammer Ιουλίου του 2017.