Friday, 21 December 2018 10:03

PLANET OF ZEUS: Δείτε ολόκληρη την ταινία “THE REPUBLIC” όπου συμμετέχει ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (video)

Written by 
    PLANET OF ZEUS: Δείτε ολόκληρη την ταινία “THE REPUBLIC” όπου συμμετέχει ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (video)

    Πριν από 3 χρόνια κυκλοφόρησε η αιχμηρή action/thriller ταινία του Δημήτρη Τζέτζα με τίτλο “The Republic” και συμμετοχή πολλών γνωστών Ελλήνων ηθοποιών όπως ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Τάκης Σπυριδάκης και ο Γιώργος Κιμούλης.

    Για τη μουσική που μας αφορά, και ειδικότερα την ελληνική σκηνή, το “The Republic” παρουσιάζει ένα ακόμα πρόσθετο ενδιαφέρον διότι συμμετέχει σε ένα ρόλο ο Μπάμπης Παπανικολάου των Planet of Zeus οι οποίοι έχουν συνθέσει το τραγούδι “Sworn to Avenge” αποκλειστικά για την ταινία καθώς ο Δημήτρης Τζέτζας έχει γυρίσει πολλά από τα περίφημα video clips της μπάντας. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την ταινία όπως αναρτήθηκε μετά από αρκετό καιρό στο YouTube, και να ακούσετε το “Sworn to Avenge” μαζί με το video clip που το συνοδεύει.

    Το “The Republic” αποτελεί την ιδανική προθέρμανση για την 29η Δεκεμβρίου όταν και οι Planet of Zeus θα συναντήσουν στο ίδιο σανίδι μετά από πολλά χρόνια τους Nightstalker στη μεγάλη ετήσια συναυλία-γιορτή που διοργανώνει το Metal Hammer στο Piraeus 117 Academy, υποσχόμενοι να ισοπεδώσουν το κέντρο της Αθήνας σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι ανερχόμενοι Full House Brew Crew.

    Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ (Α’ φάση προπώλησης), 13 ευρώ (Β’ φάση προπώλησης και ταμείο)

    Σημεία προπώλησης: Ticket House (Πανεπιστημίου 42, Αθήνα), Top Man (Ηφαίστου 2, Μοναστηράκι), Uncle Chronis (Φανερωμένης 7, Χολαργός), Metal Era (Εμ. Μπενάκη 22, Αθήνα), No Remorse Records (Γαμβέτα 4, Αθήνα), Metal Hammer (Αρτέμιδος 31, Μοσχάτο). Ηλεκτρονικά εδώ.

    Powered by Top Man, Uncle Chronis, Αλχημιστής

    Για περισσότερες πληροφορίες: 210-9429190, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

    Εδώ θα βρείτε και το event της βραδιάς στο Facebook.

    Υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι με αφορμή τόσο τη συναυλία όσο και την κυκλοφορία του νέου τους live δίσκου με τίτλο “Live in Athens”, οι Planet of Zeus φιλοξενούνται στο Metal Hammer Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί όπου ο Μπάμπης Παπανικολάου μας μιλά για οτιδήποτε αφορά το πάλκο και την αγάπη της μπάντας γι’ αυτό.