Thursday, 14 March 2019 15:45

JASON BECKER: Στιγμές αγωνίας για την υγεία του – Θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Written by 
    JASON BECKER: Στιγμές αγωνίας για την υγεία του  – Θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

    Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί στο τέλος του μήνα ο Jason Becker, ο οποίος δίνει μάχη εδώ και χρόνια με την ασθένεια του Lou Gehrig.

    Πιο συγκεκριμένα, ο σπουδαίος Καλλιτέχνης και Άνθρωπος θα εισαχθεί στο χειρουργείο στις 21 Μαρτίου μετά την εμφάνιση πνευμονικού αποστήματος. Την είδηση γνωστοποίησε η μητέρα του, Patricia Becker η οποία δήλωσε τα εξής:

    «Λογικά δεν θα χρειαστεί νοσηλεία, αν όλα πάνε καλά. Σταμάτησε η χορήγηση αντιβιωτικών και ορισμένες παρενέργειες έχουν εξαλειφθεί, όμως υπάρχουν ακόμη περιστατικά δύσπνοιας και ταχυπαλμίας, κάτι που είναι αρκετά ανησυχητικό και προκαλεί άγχος. Τα παραπάνω τού απαγορεύουν να χρησιμοποιεί υπολογιστή ενώ χρειάζονται και ορισμένες προσαρμογές στην κατανάλωση φαγητού και νερού. Αναμένεται να είναι μια γρήγορη διαδικασία και περιμένουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

    Ενώ συμπληρώνει: «Όπως λέει και ο Jason, “φίλε, το ότι αναπνέω είναι καλό”. Προς το παρόν επιβιώνουμε και προσπαθούμε σκληρά για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Και τη διασκέδαση».

    Υπενθυμίζουμε, ότι με αφορμή την κυκλοφορία του πρόσφατου δίσκου του Jason Becker, με τίτλο “Triumphant Hearts”, είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον Αμερικανό στο τεύχος Ιανουαρίου 2019 του Metal Hammer για μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, όπου όλες οι απαντήσεις γράφτηκαν με την κίνηση των ματιών του, η οποία είναι ο μοναδικός τρόπος επικοινωνίας που έχει με τον κόσμο.