Saturday, 16 March 2019 20:45

POSSESSED: Επιστρέφουν στη δισκογραφία τον Μάιο – Ακούστε ένα νέο τραγούδι

Written by 
    POSSESSED: Επιστρέφουν στη δισκογραφία τον Μάιο – Ακούστε ένα νέο τραγούδι

    Περισσότερα από 30 χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία του τελευταίου full length δίσκου των πρωτοπόρων του ακραίου ήχου, Possessed, που είχε τίτλο “Beyond the Gates”.

    Πλέον, η μπάντα βρίσκεται στην τελική ευθεία για την παρουσίαση του τρίτου της δισκογραφικού βήματος που θα φέρει τον τίτλο “Revelations of Oblivion” και θα βρεθεί στα δισκάδικα στις 10 Μαΐου μέσω της Nuclear Blast. Εδώ μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση με το τραγούδι “No More Room in Hell”.

    Όπως δήλωσε ο frontman (και παλιότερα μπασίστας) των Possessed, ο ήρωας Jeff Becerra: «Η παραγωγή του album, από την αρχή της μέχρι και τη στιγμή της κυκλοφορίας ήταν μια φανταστική εμπειρία. Όλοι μας στους Possessed ελπίζουμε πως θα απολαύσετε αυτή τη νέα κυκλοφορία μας και ανυπομονούμε να περιοδεύσουμε και να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερη μουσική στο μέλλον. Εκτιμάμε τη στήριξη που μας δείχνετε και την αφοσίωσή σας. Ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα στις επερχόμενες περιοδείες και συναυλίες μας. Ευχαριστούμε τον καθένα ξεχωριστά για την έμπνευση και την αφοσίωση στους Possessed

    Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στα NRG και στα Titan Studios με τους Jeff Becerra και Daniel Gonzalez στη θέση των παραγωγών ενώ ο Peter Tägtgren (Hypocrisy) ανέλαβε τη μίξη και το mastering στα Abyss Studios στη Σουηδία. Το εξώφυλλο είναι έργο του Zbigniew Bielak (Paradise Lost, Deicide, Ghost).

    Track listing:

    01. Chant Of Oblivion
    02. No More Room In Hell
    03. Dominion
    04. Damned
    05. Demon
    06. Abandoned
    07. Shadowcult
    08. Omen
    09. Ritual
    10. The Word
    11. Graven
    12. Temple Of Samael