Monday, 09 January 2023 15:12

DEVISER: “Death is life Eternal” (νέο videoclip)

Written by 
    DEVISER: “Death is life Eternal” (νέο videoclip)

    Tον δρόμο για τον επερχόμενο δίσκο προετοιμάζει ένα καινούριο videoclip – single που έδωσε στην δημοσιότητα η θρυλική black metal μπάντα των Deviser, για το τραγούδι “Death is life Eternal”. Την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Χάρης Κουντούρης, ενώ τα γυρίσματα έγιναν στα Manos Backline Studios.

     

    “Evil Summons Evil” είναι ο τίτλος του επερχόμενου νέου δίσκου και θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου. Από το δελτίο τύπου αντλούμε τις χρήσιμες πληροφορίες για την νέα κυκλοφορία του έμπειρου black metal σχήματος.

    Oι θρυλικοί black metallers Deviser επιστρέφουν δυναμικά μετά το τελευταίο τους full-length “Seasons of Darkness του 2011. Το ελληνικό συγκρότημα, μάλιστα, ανακοίνωσε το νέο album “Evil Summons Evil” θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου 2023 από τη Hammerheart Records / Napalm Records (παγκόσμια διανομή). Ο δίσκος, ηχογραφήθηκε στα Sound Abuse Productions στην Αθήνα. Την παραγωγή του album υπογράφει ο Psychon των Septicflesh που φρόντισε επίσης για τη μίξη και το mastering. Tο εξώφυλλο του “Evil Summons Evil” είναι έργο που έχει γίνει από τον διάσημο Βέλγο Kris Verwimp που έχει ήδη σχεδιάσει εξώφυλλα των Arch Enemy και Immortal μεταξύ άλλων. Επιπλέον, το συγκρότημα ανακοίνωσε τη συμμετοχή ορισμένων ειδικών καλεσμένων στα φωνητικά όπως ο Heljarmadr των Dark Funeral, ο Ευθύμης Καραδήμας των Nightfall και η σοπράνο Ανδρονίκη Σκουλά των Chaostar.



    1. Death is Life Eternal
    2. Cold Comes the Night
    3. Absence of Heaven
    4. Tenebrae
    5. Of Magick (Feat. Androniki Skoula - Chaostar)
    6. Evoking the Moon Goddess
    7. Where Angels Fear to Tread (Feat. Heljarmadr - Dark Funeral)
    8. Sky Burial
    9. Serpent God
    10. When the Lights went Out (Feat. Efthimis Karadimas - NIGHTFALL)

    Οι προπαραγγελίες του νέου album ήδη έχουν ξεκινήσει και μπορείτε να το προμηθευτείτε ΕΔΩ.