Saturday, 11 March 2023 12:50

DARK ANGEL: Έφυγε από τη ζωή ο κιθαρίστας Jim Durkin, σε ηλικία 58 ετών

Written by 
    DARK ANGEL: Έφυγε από τη ζωή ο κιθαρίστας Jim Durkin, σε ηλικία 58 ετών

    Ο κιθαρίστας των DARK ANGEL, Jim Durkin, πέθανε σε ηλικία 58 ετών.

    Ο θάνατος του Jim επιβεβαιώθηκε από τη σύζυγό του Annie την Παρασκευή: «Με ραγισμένη καρδιά, θέλω να μοιραστώ ότι ο έρωτας της ζωής μου, ο καλύτερος φίλος και σύζυγός μου, ο Jimmy, έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης. Δεν ήταν μόνος του, καθώς ήμουν μαζί του μαζί με μερικούς στενούς φίλους μέχρι το τέλος. Θα μας λείψει πραγματικά και κανείς δεν μπορεί ποτέ να αντικαταστήσει την αγάπη που έχω γι' αυτόν. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη».

    Λίγο αργότερα, οι DARK ANGEL έγραψαν: «Στην οικογένεια των DARK ANGEL είμαστε βαθιά θλιμμένοι και συντετριμμένοι σήμερα, μετά την είδηση ότι ο αδελφός και ιδρυτής μας Jimmy Durkin έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης».

    «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς του για τη συνεχή πίστη και υποστήριξή τους. Θα βγάλουμε μια πιο πλήρης ανακοίνωση πολύ σύντομα. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την οικογένεια, ενώ θρηνούμε την απώλεια αυτού του σπουδαίου ανθρώπου», κατέληξαν.

    Ο Durkin, αρχικό μέλος των DARK ANGEL, έπαιξε στα τρία πρώτα άλμπουμ του συγκροτήματος, στο "We Have Arrived" του 1985, στο "Darkness Descends" του 1986 και στο "Leave Scars" του 1989 -πριν αποχωρήσει από το συγκρότημα το 1989.

    Τέλος, ήταν μέλος της σύνθεσης των DARK ANGEL όταν το συγκρότημα ανασχηματίστηκε το 2013 και έκτοτε έπαιζε μαζί τους.