Thursday, 21 September 2023 10:01

SAKIS TOLIS: Σάββατο 23 Δεκεμβρίου live στο Fuzz στο ετήσιο Metal Hammer Celebration

Written by 
    SAKIS TOLIS: Σάββατο 23 Δεκεμβρίου live στο Fuzz στο ετήσιο Metal Hammer Celebration

    Στις γιορτές θα ζήσουμε μια μεγάλη metal γιορτή. Ο Αρχηγός των Rotting Christ, Sakis Tolis, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στην σκηνή του Fuzz, στην ετήσια γιορτή - live που διοργανώνουμε! Θα παρουσιάσει τον δίσκο “Among the Fires of Hell”, φυσικά θα παίξει τραγούδια των Rotting Christ αλλά και τραγούδια από την 35ετή παρουσία του στο χώρο. Όλες οι πρώτες χρήσιμες λεπτομέρειες υπάρχουν εδώ! Βιαστείτε, τα εισιτήρια φεύγουν γρήγορα!



    Το Metal Hammer γιορτάζει 39 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα περίπτερα και ανεβάζει στην σκηνή του θρυλικού FUZZ CLUB το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, τον Αρχηγό των Rotting Christ, Σάκη Τόλη! Θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Αθήνα τον προσωπικό του δίσκο “Among the Fires of Hell”, φυσικά θα παίξει τραγούδια από τους Rotting Christ, αλλά και υλικό από την 35ετή παρουσία του στο χώρο μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους.


    More bands t.b.a.

    Με μία πορεία που μετρά σχεδόν 35 χρόνια και έχοντας αναγνωριστεί παγκοσμίως ως ένας από τους σπουδαιότερους metal καλλιτέχνες, ο Σάκης Τόλης το Μάρτιο του '22 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό album (αρχικά σε φυσική υπόσταση μαζί με το περιοδικό Metal Hammer), παρουσιάζοντας μια ακόμα πτυχή της αδάμαστης προσωπικότητάς του! Ήρθε λοιπόν η στιγμή το υλικό αυτό, μαζί με άλλα τραγούδια από την καριέρα του (Rotting Christ, Thou Art Lord) να παρουσιαστούν ενώπιον του Αθηναϊκού κοινού το οποίο ποτέ δεν έκρυψε την δικαιολογημένη λατρεία του στο πρόσωπο του καλλιτέχνη με το παγκόσμιο εκτόπισμα.

    Η συγκεκριμένη βραδιά θα έχει χαρακτήρα γιορτής και στη σκηνή θα ανέβουν μαζί του πολλοί παλιοί και νέοι φίλοι και συνεργάτες! Αυτή θα είναι μια σπάνια συναυλία που θα γράψει ιστορία! Προλάβετε τα εισιτήρια πριν εξαντληθούν!

    Σάββατο 23 Δεκεμβρίου
    Fuzz Club, Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, 17778
    Πληροφορίες: 210-4820033, 6947491755
    Προπώληση 12€ - Ταμείο 15€

    Ηλεκτρονική Προπώληση ΕΔΩ.
    Φυσικά Σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Ευριπίδης και Viva Spot Τεχνόπολης