Wednesday, 25 October 2023 22:31

DREAM THEATER: Ο Mike Portnoy επιστρέφει! Σύντομα στο studio για νέο δίσκο

Written by 
    DREAM THEATER: Ο Mike Portnoy επιστρέφει! Σύντομα στο studio για νέο δίσκο

    Αυτό είναι Το νέο! Το θέλαμε, το αναμέναμε! Καλώς όρισε στο σπίτι του, στο Θέατρο των Ονείρων! Ο Mike Portnoy επιστρέφει στους Dream Theater!

    Με επίσημη ανακοίνωση, οι Dream Theater γνωστοποίησαν την επιστροφή του Mike Portnoy στα τύμπανα και επομένως την αποχώρηση του Mike Mangini.

    «Είμαι γεμάτος χαρά που επιστρέφω στην πατρίδα μου και ξανασμίγω με τα αδέρφια μου! Υπάρχει τόση κοινή πορεία μεταξύ μας... τόσες πολλές αναμνήσεις, τόση μουσική... και να σκεφτεί κανείς ότι πλησιάζουν 40 χρόνια από τότε που ξεκίνησε αυτό το ταξίδι! Η ιδέα να δημιουργήσουμε νέα μουσική μαζί είναι τόσο συναρπαστική και ανυπομονώ απολύτως να βγω στο δρόμο και να παίξω ζωντανά για μια ολόκληρη νέα γενιά οπαδών που δεν είχαν ποτέ τη δυνατότητα να δουν αυτό το lineup πριν... There's no place like home!», δηλώνει ο Mike Portnoy.

    Μάλιστα, η μπάντα αναμένεται να βρεθεί σύντομα στο στούντιο, για τη δημιουργία του 16ου δίσκου.

    Υπενθυμίζεται πως λίγο μετά την κυκλοφορία του "Black Clouds & Silver Linings" το 2009, ο Portnoy είχε αποχωρήσει από τους Dream Theater, οι οποίοι σε ανακοίνωση τους -μεταξύ άλλων- έγραφαν: «Ελπίζουμε να βρει ό,τι ψάχνει και την ευτυχία που του αξίζει».