Thursday, 25 April 2024 14:44

SNAKEBITE, ADRENALIN, BIG BALLZ: Οι tribute μπάντες σε Alice Cooper, Metallica και AC/DC live την 1η Ιουνίου

Written by 
    SNAKEBITE, ADRENALIN, BIG BALLZ: Οι tribute μπάντες σε Alice Cooper, Metallica και AC/DC live την 1η Ιουνίου


    Μια μερακλίδικη, απολαυστική και σίγουρα χορταστική live βραδιά. ετοιμάζουν οι tribute μπάντες των Snakebite (Alice Cooper), Adrenalin (Metallica), Big Ballz (AC/DC), το Σάββατο 1 Ιουνίου, στην Αρχιτεκτονική Club Live Stage στο Γκάζι.

    Τις λεπτομέρειες μας τις δίνει το δελτίο τύπου για το live 

         
    Οι Snakebite, η Ελληνική Tribute μπάντα του άρχοντα του shock rock, με την υποστήριξη του Ελληνικού Fan Club του Alice Cooper, πραγματοποιούν ένα ξεχωριστό live το Σάββατο 1η Ιουνίου στην Αρχιτεκτονική Club Live Stage στο Γκάζι. Aυτή τη φορά το live θα είναι αφιερωμένο στο album Trash, το οποίο έκανε τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο, γιορτάζοντας τα 35 χρόνια από την κυκλοφορία του. Το Trash αποτελεί όχι μόνο ένα από τα σημαντικότερα albums του Alice Cooper, αλλά είναι συνυφασμένο με τον hard rock ήχο της δεκαετίας του '80. Το εκτενές set που έχουν ετοιμάσει οι Snakebite θα περιλαμβάνει επίσης και επιλεγμένα κομμάτια από την 50χρονη δισκογραφία του Alice Cooper. Οι Snakebite ιδρύθηκαν το 2017 από ανθρώπους που έχουν τεράστια αγάπη για τον Alice Cooper. Δύο φορές έως τώρα είχαν την χαρά και την τιμή να μοιραστούν τη σκηνή με τον επί πολλά χρόνια βασικό κιθαρίστα του Alice Cooper, τον Ryan Roxie. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. Τα Early bird εισιτήρια διατίθενται προς 10 ευρώ.
    Event direction & coordination: Κώστας Σάββας.
    Αντώνης Παπαδόπουλος - Φωνή
    Κωνσταντίνος Κουζήγιαννης - Κιθάρα
    Αντώνης Σπαθάρος - Κιθάρα
    Δημήτρης Κότσικος - Μπάσο
    Φοίβος Ανδριόπουλος - Τύμπανα
    Πέννυ Ρίζου - Δεύτερα Φωνητικά
    Δήμητρα Παρτσανάκη & Σπύρος Σπυρόπουλος – Θεατρικά



    Οι AdrenaliN - MetallicA Τribute Βand δημιουργήθηκαν το 2013 με μόνο σκοπό να παίζουν κομμάτια της αγαπημένης τους μπάντας. Το 2014 ξεκίνησαν τα live ενώ το 2015 υπήρξαν αλλαγές στο line up. Έκτοτε η μπάντα είχε συμμετοχές:
    -στο release party του Hardwired...to self destruct το 2016
    -στα 4 παγκόσμια Metallica chapter days 2020-2021-2022-2023 οπού εκπροσωπεί πανάξια την Ελλάδα... έρχεται και το πέμπτο
    οι οποίες συνδυάστηκαν με πολλές εμφανίσεις σε Αθήνα και επαρχία.
    Μεγάλα χορταστικά σετ, από την αρχή μέχρι την πρόσφατη ιστορία των Metallica, μουσικές αναδρομές από Metallifans προς κάθε μουσικόφιλο.
    Για πολλούς η κορυφαία Metallica Tribute band της χώρας, που εδώ και μια δεκαετία με συνέπεια και άγνοια κινδύνου πιβεβαιώνει διαρκώς, ζωντανά, τον τίτλο της,
    Ονόματα του χώρου έχουν πει ότι είναι ότι πιο κοντά σε Metallica υπάρχει στην Ελλάδα. Μια μπάντα που αναφέρθηκε και στη σελίδα των original Θεών.
    Άγγελος Σακκέτας φωνή
    Έκτορας Σταύρακας ρυθμική κιθάρα
    Αντώνης Παππαθανασίου lead guitar
    Δημήτρης Λυβιδικός Μπάσο
    Ρένος Λιαλιουτής Τύμπανα



    Οι Big Ballz δημιουργήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2008 από την αγάπη για και με σκοπό να αποδόσουν το αυθεντικό πνεύμα και ήχο των AC/DC, με έμφαση στην εποχή που χαρακτήρισε ο Bon Scott. Οι Big Ballz είναι το Ultimate AC/DC tribute band!
    Στέργος Βόλλας: Vocals
    Richard Melville: Bass
    Λευτέρης Καφεντζής: Drums
    Πάνος Γκιών: Guitar
    Μιχάλης Κυριακίδης: Guitar