Thursday, 25 April 2024 22:09

THE MAGUS: Θα παρουσιάσουν διασκευή στο κλασικό τραγούδι του Arthur Brown “Fire”

Written by 
    THE MAGUS: Θα παρουσιάσουν διασκευή στο κλασικό τραγούδι του Arthur Brown “Fire”

    Οι The Magus, με ηγέτη τον The Magus (Thou Art Lord, ex-Necromantia, ex-Rotting Christ) μια από τις πλέον κεντρικές φιγούρες του ελληνικού black metal που έχει παγκόσμια εμβέλεια, το 2023 κυκλοφόρησαν το εξαιρετικό «Βυσσοδομώντας» album, και τώρα είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν ένα videoclip στο οποίο διασκευάζουν το κλασικό τραγούδι του Arthur Brown “Fire”.

    Η ανακοίνωση του σχήματος αναφέρει τα εξής:

    THE MAGUS διασκευάζουν το κλασικό τραγούδι του Arthur Brown “Fire” (1968). Μας το παρουσιάζουν μέσα από μια πραγματικά κολασμένη black metal οπτική μαζί με την συμμετοχή της Efi- Eva από τους EUPHROSYNE ως guest vocalist. Αλλά δεν σταματάνε εκεί…. έχουν ετοιμάσει κι ένα πολύ ιδιαίτερο video clip το οποίο θα κυκλοφορήσει στο Walpurgisnacht (30 Απριλίου 2024) και συμμετέχουν εξέχοντα μέλη της Ελληνικής black metal σκηνής! Υπομονή λοιπόν μέχρι την Τρίτη 30 Απριλίου…Το τραγούδι θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες αλλά και στο Bandcamp της μπάντας.

    Nα σημειώσουμε πως στην αρχική φωτογραφία της ανάρτησης, η οποία ανήκει στην Στέλλα Μουζή, βλέπουμε μαζί τον Stefan Necroabyssious των Varathron, τον The Magus και τον Σάκη Τόλη των Rotting Christ. Αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που αφορά το videoclip που αναμένουμε τις επόμενες μέρες.

    Μέχρι να εμφανίσουν οι The Magus την δική τους εκδοχή, εδώ απολαμβάνουμε το “Fire” του Arthur Brown αλλά και το lyric video του «Βυσσοδομώντας» από το ομώνυμο δίσκο που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2023.