Η κολλεκτίβα των Dirty Granny Tales που συνδυάζει θέατρο και χορό με σκοτεινές μουσικές επιστρέφει στη χώρα μας στα πλαίσια του show “Telion’s Garden”. Συγκεκριμένα, θα παρουσιάσουν το show τους στις 25 Μαρτίου στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη και 1, 2, 3, 7, 8, 9, 10 Απρίλιου θα βρεθούν στην Αθήνα στο θέατρο Χώρα και 6 Απρίλιου στην Πάτρα στο θέατρο Πάνθεων.


Αναφορικά μάλιστα με τη συναυλία της Θεσσαλονίκης, οι τιμή του εισιτηρίου έχει διαμορφωθεί στα 10€ με την προπώληση να διεξάγεται στα καταστήματα Ticket House, Stereodisc, Rover, Public, Ianos καθώς και διαδικτυακά μέσω του Viva.gr. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 και η παράσταση ξεκινά στις 22:00. Ακολουθεί το δελτίο τύπου των events.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Oι Dirty Granny Tales ύστερα από τέσσερα χρόνια έρχονται στην Ελλάδα για μια σειρά παραστάσεων. Συνδυάζοντας ζωντανή μουσική, χορό, κουκλοθέατρο και προβολές animation η βρώμικη γριά θα διηγηθεί μια ιστορία που αγγίζει ιδιαίτερα τους Έλληνες.

To Telion's Garden με βασική επιρροή τη μετανάστευση, εισβάλει μέσα στα ανθρώπινα ένστικτα. Η αγανάκτηση και ο φόβος οδηγούν σε απεγνωσμένες αποφάσεις. Η αναζήτηση ενός τέλειου κόσμου γίνεται στόχος. Ενός κόσμου που συνήθως τον φανταζόμαστε χωρίς λάθη, εκεί το σωστό είναι ο Θεός. Ένας τέτοιος τόπος δεν θα καεί στις φλόγες, εκεί δεν μπορούν να υπάρχουν φλόγες, μα όσο δεν υπάρχει φωτιά δεν υπάρχουν και συναισθήματα. Η τελειότητα είναι μια απάτη. Η ζωή έχει φως και σκοτάδι, ένας δυνατός δεσμός , που για να εξελιχτούμε ως είδος πρέπει να τον σεβαστούμε.

comments