Tuesday, 30 December 2014 22:44

DEMOLITION TRAIN: The Answer to Your Problem

Written by 

    Έχεις τις μαύρες σου; Μήπως δεν τη πολυπαλεύεις τώρα τελευταία; Η απάντηση στα προβλήματα σου φαντάζει απλούστερη από ποτέ. Υπάρχουν μπάντες σαν τους Demolition Train με δίσκους σαν το "Unleash the Hordes" που από τις πρώτες νότες που ξερνούν τα ηχεία λειτουργούν ως θεραπεία για πολλά. Πού να τρέχεις σε γιατρούς και φαρμακεία τώρα... Βρες πού παίζουν live οι Demolition Train και η λύση είναι υγιέστερη και απολαυστικότερη.

    Rock 'n roll λέγεται, έτσι το είπαν σίγουρα οι Motörhead. Τους άκουσαν στα τέλη των '70s οι Raven, οι Tank, μετά έφτασαν στην απέναντι ήπειρο και στα αυτιά κάποιων Metallica, έκαναν το "Kill 'Em All", προέκυψε το thrash, τα υπόλοιπα τα ξέρεις. Έκτοτε δεν άλλαξαν και πολλά, και οι Demolition Train, εν έτει 2015 πια είναι μία ζωντανή απόδειξη που τηρεί τις παραδόσεις.

    Speed metal παιδεία, μα πάνω απ' όλα rock 'n roll καρδιά και ψυχή, το αθηναϊκό συγκρότημα στο ντεμπούτο του στοχεύει ξεκάθαρα στα πρώιμα ένστικτα της μουσικής που αγαπάμε, είτε αυτό είναι η οργή ("Kill Your Boss") είτε η καλοπέραση ("Chase Your Blues Away"). Mάλλον, το κάτωθι video- clip για το τελευταίο τραγούδι είναι η καλύτερη πρώτη χειραψία με τους Demolition Train, εκτός αν τους έχετε δει live. Ε, εκεί είναι το the real deal.

    Τη παραγωγή, τη μίξη και το mastering του δίσκου ανέλαβε ο Νίκος Παπακώστας (Convixion, Strikelight) στα Entasis Studios. O δίσκος κυκλοφορεί από την ελληνική No Remorse, ενώ στην ιαπωνική αγορά είναι διαθέσιμος μέσω της Spiritual Beast.

    Tracklisting:

    01. Wrecking Crew
    02. Unleash the Hordes
    03. Kill Your Boss
    04. Exploder
    05. Metal Mayhem
    06. Chase Your Blues Away
    07. Hell on Earth
    08. Headcrush
    09. Demolition Train
    10. All Hell is Breaking Loose

    Επικοινωνία:

    Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
    Facebook : https://www.facebook.com/pages/Demoli...
    Myspace : http://www.myspace.com/demolitiontrain
    Bandcamp : https://demolitiontrain.bandcamp.com/

    Eδώ, το απολαυστικό video για το "Chase Your Blues Away" σε σκηνοθεσία Αντώνη Θαλασσινού (RenderWorks Productions).

     
    ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΓΑΚΗΣ