Friday, 01 August 2014 15:09

SAXON: Δείτε ολόκληρη την χθεσινή τους εμφάνιση στο Wacken

Written by 

    Ως γνωστόν, αυτές τις μέρες πραγματοποιείται στη Γερμανία το Wacken Open Air festival που φέτος γιορτάζει τα 25 του χρόνια. Δείτε εδώ όλοκληρη την χθεσινή εμφάνιση των heavy metal αρχόντων, Saxon, ως headliners της Black Stage (στην Headbanger Stage χθες οι fans απήλαυσαν τους Accept και Steel Panther).

    Ενδεικτικά να πούμε ότι σήμερα εμφανίζονται οι Slayer, King Diamond, Children of Bodom, Motörhead, W.A.S.P., Hell και Carcass μεταξύ πολλών άλλων.

    Δείτε εδώ την αρχηγική εμφάνιση της Saxon-άρας, και υπενθυμίζουμε πως το Σάββατο 25 Οκτωβρίου και στο Gagarin 205 μας ξαναεπισκέπτονται στα πλαίσια μιας περιοδείας στην οποία θα δώσουν βάση στα υπερκλασσικά "Strong Arm of the Law", "Denim and Leather" και "Wheels of Steel". Support οι InnerWish.

    Στο METAL HΑΜΜΕR Αυγούστου ασχολούμαστε εκτενώς με την δεκαετία του '90, τα σπουδαία (και μη) έργα της, τα πρόσωπα και τα γεγονότα που την χαρακτήρισαν. Φυσικά, οι Saxon με τα πολύ καλά albums που έγραφαν σταθερά μέσα στη δεκαετία έχουν τη θέση τους στις σελίδες του συλλεκτικού αυτού αφιερώματος.