Thursday, 06 November 2014 15:43

SLASH: "Nighttrain" & "Bent to Fly" (νέα επίσημα live clips)

Written by 

    Mόλις σήμερα ανακοινώθηκε ότι θα προβληθεί ένα εκτενές documentary project που θ' αφορά την ζωή και την καριέρα του Slash, που θα περιλαμβάνει και συναυλία της προσωπικής του μπάντας.

    Αύριο μέσω DirectTV θα προβληθεί το "Slash Featuring Myles Kennedy and the Conspirators Live from the Sunset Strip" διάρκειας 90 λεπτών όπου ο Slash και το συγκρότημα του θα παρουσιάσουν στο θρυλικό The Roxy του Sunset Strip κομμάτια από το ολοκαίνουργιο "World on Fire" album, όπως και classics των Guns 'n Roses και Velvet Revolver.

    H συναυλία είναι κάτι σαν πρόλογος για το documentary που σκηνοθέτησε ο Μartyn Atkins για την ζωή και την καριέρα του Slash, έχει διάρκεια επίσης 90 λεπτά, θα προβληθεί στις 13 Νοεμβρίου και θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τους Dave Grohl, Alice Cooper, Joe Perry, Nikki Sixx, Duff McKagan, Steven Adler, Matt Sorum, Jerry Cantrell, Lemmy, Dave Mustaine, Marc Canter, Alan Niven και Perla Hudson (σύζυγος του Slash).

    Eδώ, ένα trailer του documentary:

     
    Στο METAL HAMMER Οκτωβρίου υπάρχει μία ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη μας με τον Slash όπου πέραν του νέου δίσκου αποκαλύπτει και την αγάπη του για έναν λατρεμένο μας Ιρλανδό μουσικό.