Wednesday, 13 May 2015 22:13

BETWEEN THE BURIED AND ME: "The Coma Machine" (νέο video- clip)

Written by 

    Η ημερομηνία ενός ακόμη φιλόδοξου Between the Buried and Me album πλησιάζει (7 Ιουλίου), και οι Αμερικανοί prog metallers εντείνουν την ανυπομονησία των fans με το video του "The Coma Machine".

    Παραγωγός του "Come Ecliptic" είναι Jamie King. Tι δηλώνει ο frontman Tommy Rogers: «Τουλάχιστον για εμένα, τo νέο μας video είναι κάτι το πολύ ιδιαίτερο, γιατί κοιτάζει πέρα από το concept του δίσκου. Επικεντρώνεται στον χαρακτήρα που ετοιμάζεται για το ταξίδι του, και ουσιαστικά τον βλέπουμε να αποχαιρετά τους παλιούς του δαίμονες. Βλέπουμε εικόνες που προσθέτουν διαλόγους στην ιστορία και αυτό είναι κάτι το μοναδικό. Ο Wes Richardson και το επιτελείο του έκαναν μία πανέμορφη δουλειά. Δημιούργησαν έναν νέο κόσμο που εναρμονίζεται με το κομμάτι και ανοίγει στα μάτια μας τον κόσμο αυτού του ασταθούς χαρακτήρα.»

    Η ιστορία ακολουθεί έναν άγνωστο άνδρα που βρίσκεται σε κώμα και ταξιδεύει στις προηγούμενες ζωές του. Κάθε τραγούδι του "Coma Ecliptic" είναι σαν αυτοτελές επεισόδιο κάποιας σειράς που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία μοντέρνα εκδοχή του θρυλικού τηλεοπτικού show "The Twilight Zone". Ο πρωταγωνιστής επισκέπτεται ξανά κάθε ζωή που έχει βιώσει και έχει την επιλογή ή να παραμείνει εκεί ή να προχωρήσει στην επόμενη αναζητώντας το τέλειο.

    Tracklisting:

    01. Node
    02. The Coma Machine
    03. Dim Ignition
    04. Famine Wolf
    05. King Redeem / Queen Serene
    06. Turn on the Darkness
    07. The Ectopic Stroll
    08. Rapid Calm
    09. Memory Palace[3]
    10. Option Oblivion
    11. Life in Velvet