Thursday, 30 July 2015 21:03

SOULFLY: "Sodomites" (νέο lyric-video)

Written by 

    Ένα καινούριο lyric video για το τραγούδι "Sodomites" παρουσίασαν οι Soulfly. Το τραγούδι θα υπάρχει στο επερχόμενο album του σχήματος του Max Cavalera που έχει τον τίτλο "Archangel" και θα κυκλοφορήσει στις 14 Αυγούστου.

    "Archangel" track listing:
    01. We Sold Our Souls To Metal
    02. Archangel
    03. Sodomites (feat. Todd Jones of NAILS)
    04. Ishtar Rising
    05. Live Life Hard! (feat. Matt Young of KING PARROT)
    06. Shamash
    07. Bethlehem's Blood
    08. Titans
    09. Deceiver
    10. Mother Of Dragons (feat. Richie Cavalera of INCITE, Igor Cavalera of LODY KONG, Anahid M.O.P.)
    Bonus tracks for CD/DVD special edition:
    11. You Suffer (NAPALM DEATH cover)
    12. Acosador Nocturno
    13. Soulfly X

    Bonus DVD: "Live At Hellfest 2014" (special edition only)
    01. Cannibal Holocaust
    02. Refuse/Resist
    03. Bloodshed
    04. Back To The Primitive
    05. Seek 'N' Strike
    06. Tribe
    07. Rise Of The Fallen
    08. Revengeance
    09. Roots Bloody Roots
    10. Jumpdafuckup/Eye For An Eye

    Δείτε εδώ το video για το "Sodomites".