Saturday, 13 February 2016 18:45

HOLY GRAIL: “Sudden Death” (νέο video clip)

Written by 

    Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας της 3ης τους δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο “Times of Pride and Peril” μέσω της Prosthetic, οι Holy Grail έδωσαν στη δημοσιότητα video clip για το τραγούδι “Sudden Death”. Την παραγωγή του δίσκου έχει αναλάβει ο βραβευμένος με Grammy, John Spiker (Tenacious D, Filter).

    Track listing:

    01. Crystal King
    02. Waste Them All Away
    03. Sudden Death
    04. Those Who Will Remain
    05. Descent into the Maelstrom
    06. Apotheosis
    07. Psychomachia
    08. No More Heroes
    09. Pro Patria Mori
    10. Black Lotus