Wednesday, 11 May 2016 16:34

HERITAGE: “Hole of Fame” (νέο video clip)

Written by 
    HERITAGE: “Hole of Fame” (νέο video clip)

    Video clip για το κομμάτι “Hole of Fame” από τον πρόσφατο δίσκο τους, “Law” έδωσαν στη δημοσιότητα οι Αρτινοί heavy rockers Heritage και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω. Υπενθυμίζουμε ότι ο δίσκος βρίσκεται σε κυκλοφορία από τον Οκτώβριο του 2015 μέσω της Uncle Jack Records και το “Hole of Fame” είχε συμπεριληφθεί στο CD “Heavy Rock Greece Now” που συνόδευε το Metal Hammer Ιανουαρίου.

    Τα γυρίσματα του video ανέλαβαν ο Κώστας Μανταλιάς και η ONER Films. Οι ηχογραφήσεις των drums έλαβαν χώρα στα Devasoundz Studios από τον Φώτη Benardo και τον Γιώργο Μπόκο με τον τελευταίο να αναλαμβάνει και την παραγωγή του δίσκου καθώς και την ηχογράφηση των κιθάρων και του μπάσου στα Grindhouse Studios. Στα Grindhouse Studios ηχογραφήθηκαν και τα φωνητικά από τον Βασίλη Γκουβάτσο ο οποίος ήταν υπεύθυνος και για τη μίξη και το mastering του υλικού.

    Ακούστε επίσης την εξαιρετική διασκευή των Heritage στο “Stone Dead Forever” των Motörhead από το tribute album “All The Aces - Greek Motörbastards” που κυκλοφόρησε μαζί με το Metal Hammer Απριλίου.