Wednesday, 13 July 2016 03:00

SINSAENUM: “Agony and Splendor” (νέο video clip)

Written by 
    SINSAENUM: “Agony and Splendor” (νέο video clip)

    Εν αναμονή της κυκλοφορίας του πρώτου τους full length δίσκου, το super group των Sinsaenum στο οποίο συμμετέχουν οι Joey Jordison (ex-Slipknot), Attila Csihar (Mayhem) και Frédéric Leclercq (Dragonforce), έδωσαν στη δημοσιότητα το video clip του κομματιού “Agony and Splendor” το οποίο δημιούργησε η ομάδα Independent Film.

    Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου μέσω της earMUSIC με την μίξη και το mastering να επιμελείται ο πασίγνωστος Jens Bogren στα Fascination Street Studios και το εξώφυλλο να φιλοτεχνεί ο Costin Chioreanu.

    Πέραν του νέου video, οι Sinsaenum ως ορεκτικά μέχρι την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους, έχουν δώσει στη δημοσιότητα ένα ακόμη video clip, για το κομμάτι “Army of Chaos”. Παράλληλα έχουν ήδη στο βιογραφικό τους ένα ομώνυμο EP δύο κομματιών, των “Death Is the Beginning” και “The Forgotten One” που βρίσκεται σε κυκλοφορία από τις 6 Ιουνίου.

    Track listing:

    01. Materialization
    02. Splendor And Agony
    03. Excommunicate
    04. Inverted Cross
    05. March
    06. Army Of Chaos
    07. Redemption
    08. Dead Souls
    09. Lullaby
    10. Final Curse
    11. Condemned To Suffer
    12. Ritual
    13. Sacrifice
    14. Damnation
    15. The Forgotten One
    16. Torment
    17. Anfang des Albtraumes
    18. Mist
    19. Echoes Of The Tortured
    20. Emptiness
    21. Gods Of Hell

    Υπενθυμίζουμε ότι στο Metal Hammer Ιουλίου που κυκλοφορεί, και με αφορμή το επερχόμενο album, συζητάμε αναλυτικά με τον μπασίστα Frédéric Leclercq σε μια συνέντευξη αναφορικά με το υπόβαθρο του συγκροτήματος, την ίδρυσή του, τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα πράγματα στις τάξεις του και πολλά ακόμα.