Thursday, 06 October 2016 21:27

THE ANSWER: “Solas” (νέο video clip)

Written by 
    THE ANSWER: “Solas” (νέο video clip)

    Στις 28 Οκτωβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω της Napalm Records το νέο album των Βορειοϊρλανδών The Answer με τίτλο “Solas” που στα γαελικά σημαίνει «φως». Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το video clip για το ομώνυμο κομμάτι.

    Τη σκηνοθεσία και το σενάριο ανέλαβε ο Dermot Faloon σε παραγωγή της Streetmonkey. Για την παραγωγή του δίσκου η μπάντα συνεργάστηκε εκ νέου με τους Andy Bradfield και Avril Mackintosh που κάθισαν πίσω από την κονσόλα και στο “Rise” του 2006.

    Ο δίσκος συντέθηκε σε μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του τραγουδιστή Cormac Neeson ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κοιτάζοντας πίσω σε εκείνη την φάση της ζωής μου, βλέπω σκοτάδι τόσο βαθύ που δεν ήξερα καν πως υπάρχει. Ήταν σαν να έσβησαν όλα τα φώτα του κόσμου χωρίς την ελπίδα να ξανανάψουν. Από αυτή την εμπειρία βγήκα διαφορετικός. Ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος στα μάτια μου όμως μπόρεσα να σκεφτώ πράγματα που δεν είχαν περάσει απ’ το μυαλό μου για αρκετό καιρό. Το “Solas” ήρθε την κατάλληλη στιγμή γιατί ένιωθα πως είχα πολλά να πω και να βγάλω από μέσα μου.»

    Track listing:

    01. Solas
    02. Beautiful World
    03. Battle Cry
    04. Untrue Colour
    05. In This Land
    06. Thief of Light
    07. Being Begotten
    08. Left Me Standing
    09. Demon Driven Man
    10. Real Life Dreamers
    11. Tunnel