Friday, 28 October 2016 16:17

WHITECHAPEL: “Bring Me Home” (νέο video – clip)

Written by 
    WHITECHAPEL: “Bring Me Home” (νέο video – clip)

    Το δεύτερο video – clip από το έκτο φετινό album τους “Mark of the Blade” δημοσίευσαν οι Αμερικανοί Whitechapel.

    Ο λόγος για το ξεχωριστό κομμάτι “Bring Me Home” το οποίο αποτελεί την πρώτη σύνθεση του σχήματος που χρησιμοποιήθηκαν καθαρά φωνητικά, ενώ την σκηνοθεσία και την λήψη του ανέλαβε ο Mathis Arnell της Naughty Mantis.

    Σύμφωνα με τον frontman του σχήματος Phil Bozeman το video παρουσιάζει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο ίδιος όταν έχασε τον πατέρα του στην ηλικία των 10 ετών. Συγκεκριμένα:

    “Αυτό το video σημαίνει πολύ περισσότερα για μένα από οποιοδήποτε video έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Απεικονίζει την μάχη που έδωσα προσπαθώντας να αντιμετωπίσω τον θάνατο του πατέρα μου όταν ήμουν 10 χρονών. Τα πλάνα μου δείχνουν τις πιο σκοτεινές στιγμές μου. Σκέψεις αυτοκτονίας, αυτοκτονικό σημείωμα και μοναξιά. Η ατμόσφαιρα του δωματίου που έγιναν τα γυρίσματα πέτυχε ακριβώς το πως αισθανόμουν εκείνες τις μέρες. Σκοτεινά, καταθλιπτικά και με τάσεις αυτοκτονίας. Τα πλάνα του άντρα και του νεαρού παιδιού αντιπροσωπεύουν το δέσιμο που είχα με τον πατέρα μου και το πόσο συντετριμμένος ήμουν όταν έφυγε. Παρουσιάζονται σε ένα όνειρο όπως όταν τον σκέφτομαι. Το τελευταίο πλάνο είναι από τον τάφο του πατέρα μου και την μητέρας μου. Είναι εξαιρετικό να έχεις αυτήν την αυθεντικότητα στο video. Η τελευταία σκηνή δείχνει πως βγήκα απ' όλο αυτό ζωντανός και πως ότι και να γίνει θα συνεχίσω να πηγαίνω μπροστά και να μην τα παρατάω πουθενά."