Monday, 29 January 2018 21:05

W.A.S.P.: “Chainsaw Charlie” (νέο video clip)

Written by 
    W.A.S.P.: “Chainsaw Charlie” (νέο video clip)

    Πριν από ένα μήνα ολοκληρώθηκε η παγκόσμια περιοδεία των W.A.S.P. που γιόρταζε τα 25 χρόνια απ’ την κυκλοφορία της μνημειώδους rock όπερας, “The Crimson Idol”.

    Ως επέκταση των εορτασμών, ο ιθύνων νους της μπάντας και ο άνθρωπος πίσω από το concept του δίσκου, αποφάσισε ήδη απ' το Σεπτέμβριο του 2017 να τον επανηχογραφήσει με τη σημερινή σύνθεση των W.A.S.P.. Το αποτέλεσμα θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου μέσω της Napalm υπό τον τίτλο “ReIdolized (The Soundtrack to the Crimson Idol)”. Πέρα απ’ τα τραγούδια της πρώτης έκδοσης, θα συμπεριλαμβάνονται 4 ακόμα «χαμένα» κομμάτια.

    Το “ReIdolized” συμπληρώνεται από την ταινία που προβλεπόταν να συνοδεύσει το δίσκο το 1992 με τη μουσική να λειτουργεί ως soundtrack, όμως δεν είχε παρουσιαστεί ποτέ ως τώρα στην ολότητά της πέρα από τα πλάνα που χρησιμοποιήθηκαν στα τότε videos. Το τελικό μοντάζ έγινε υπό την επίβλεψη του ίδιου του Lawless ενώ τη μίξη της μουσικής ανέλαβε ο επί σειρά ετών συνεργάτης της μπάντας Logan Mader.

    Εδώ μπορείτε να ακούσετε τη νέα version του καταιγιστικού “Chainsaw Charlie” και να παρακολουθήσετε τα αντίστοιχα πλάνα από την ταινία.

    Track listing:

    CD1:

    01. The Titanic Overture
    02. The Invisible Boy
    03. Arena Of Pleasure
    04. Chainsaw Charlie (Murders In The New Morgue)
    05. The Gypsy Meets The Boy
    06. Michael's Song
    07. Miss You
    08. Doctor Rockter

    CD2:

    01. I Am One
    02. The Idol
    03. Hold On To My Heart
    04. Hey Mama
    05. The Lost Boy
    06. The Peace
    07. Show Time
    08. The Great Misconceptions Of Me