Friday, 04 May 2018 17:23

ALICE IN CHAINS: “The One You Know” (νέο video clip)

Written by 
    ALICE IN CHAINS: “The One You Know” (νέο video clip)

    Πριν από 5 χρόνια κυκλοφόρησε ο πέμπτος full length δίσκος των τεράστιων Alice in Chains και δεύτερος μετά από το reunion, με τίτλο “The Devil Put Dinosaurs Here”.

    Πλέον, η μπάντα έχει ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του διαδόχου του και ως πρώτη γεύση έδωσε στη δημοσιότητα το video clip για το τραγούδι “The One You Know”.

    Οι ηχογραφήσεις του, άτιτλου ακόμα, δίσκου πραγματοποιήθηκαν στο Studio X (όπου είχε ηχογραφηθεί και το “Alice in Chains” του 1995, όταν το studio ονομαζόταν Bad Animals) στο Seattle, την πόλη καταγωγής των Alice in Chains, και στα Henson Studios στο Los Angeles με παραγωγό το Nick Raskulinecz που είχε τον ίδιο ρόλο και στα δύο προηγούμενα albums. Τη μίξη ανέλαβε ο Joe Barresi (Tool, Queens of the Stone Age).

    Αναφορικά με το δίσκο, ο ηγέτης της μπάντας Jerry Cantrell δήλωσε: «Είναι ένας δίσκος που δεν έχουμε κάνει ως τώρα, αυτό μπορώ να το διαβεβαιώσω. Έχει όμως στοιχεία από οτιδήποτε μπορείτε να περιμένετε από εμάς. Έχει το αποτύπωμά μας. Είμαστε περήφανοι για το υλικό που γράψαμε και για την απόδοσή μας στις ηχογραφήσεις. Υπάρχουν βαριά σημεία, άσχημα και όμορφα συναισθήματα καθώς και κάποιες περίεργες, trippy στιγμές. Είναι ωραίο!»