Monday, 07 May 2018 00:18

DOOMOCRACY: “A Taste of Absinthe” (νέο video clip)

Written by 
    DOOMOCRACY: “A Taste of Absinthe” (νέο video clip)

    Ένα χρόνο κυκλοφορίας μέσω της Steel Gallery Records έχει συμπληρώσει ο δεύτερος δίσκος των Κρητικών epic doom metallers, Doomocracy με τίτλο “Visions and Creatures of Imagination”.

    Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το video clip για το “A Taste of Absinthe” που κλείνει το δίσκο. Τη σκηνοθεσία και τη διεύθυνση φωτογραφίας ανέλαβε ο Άλκης Φραγκάκης ενώ υπεύθυνος για το μοντάζ είναι ο Γιώργος Σταματάκης, με το σενάριο να είναι δουλειά της ίδιας της μπάντας. Στο video συμμετέχουν οι Αριστοτέλης Θεοδωράκης, Δέσποινα Παντουλά, Μαρία Κωνσταντά και Λυδία Μουρελάτου ενώ τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην πόλη των Doomocracy, το Ηράκλειο.

    Τα τύμπανα του δίσκου ηχογραφήθηκαν στην Αθήνα και τα Devasoundz Studios ενώ όλα τα υπόλοιπα όργανα και οι φωνές στο Ηράκλειο και τα Mad Hat Music Studios. Υπεύθυνος για τη μίξη και το mastering είναι ο Jim Morris, ιδιοκτήτης των μυθικών Morrisound Studios στη Florida, όπου κατά καιρούς έχουν δουλέψει μπάντες όπως οι Death, οι Savatage και οι Crimson Glory. Το εξώφυλλο είναι έργο του Sonnet Jean-Philippe για λογαριασμό της Threadbare Artwork.

    Track listing:

    01. Ghosts of the Past
    02. Lucid Plains of Ra
    03. My Bane
    04. One with Pain
    05. Guardian Within
    06. Visions and Creatures of Imagination
    07. Trinity of Fates
    08. A Taste of Absinthe

    Παρακάτω θυμόμαστε το εναρκτήριο “Ghosts of the Past” και το “Guardian Within”.

    Στα πλαίσια της προώθησης του “Visions…”, οι Doomocracy θα εμφανιστούν στο Ηράκλειο στις 6 Οκτωβρίου στα πλαίσια του Echoes from the Labyrinth Crete Doom Festival. Headliners είναι οι εκπληκτικοί Σουηδοί Sorcerer με το “The Crowning of the Fire King” στις αποσκευές τους, ενώ το line up συμπληρώνουν οι Σκωτσέζοι Midnight Force, οι Ιταλοί Crimson Dawn και οι Σουηδοί Stonegriff. Στο event της βραδιάς στο Facebook θα βρείτε οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.