Tuesday, 23 October 2018 23:20

SACRAL RAGE: "Eternal Solstice" (νέο video clip)

Written by 
    SACRAL RAGE: "Eternal Solstice" (νέο video clip)

    Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί ο εκπληκτικός νέος δίσκος των Sacral Rage με τίτλο “Beyond Celestial Echoes”.

    Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το video clip για το τραγούδι “Eternal Solstice”. Τη δημιουργία του video επιμελήθηκε ο Γιάννης Καϊμακάμης και η ομάδα The Nightwatchers που μεταξύ πολλών άλλων projects της ελληνικής σκηνής είναι υπεύθυνοι και για την εκπομπή TV War του Mad και του Metal Hammer.

    Με αφορμή τη δισκογραφική επιστροφή τους, οι Sacral Rage φιλοξενούνται στο Metal Hammer Οκτωβρίου που κυκλοφορεί. Στη συνέντευξη που μας παραχώρησαν μιλούν αναλυτικά για την υψίφωνη τρομοκρατία που χαρακτηρίζει τον ήχο τους, για το στιχουργικό περιεχόμενο του album, παρουσιάζουν την άποψή τους πάνω στο genre της επιστημονικής φαντασίας και δεν παραλείπουν να σχολιάσουν τις σύγχρονές τους μπάντες, υπό το δικό τους, μοναδικό πρίσμα. Την παρουσίαση του “Beyond Celestial Echoes” θα βρείτε στο τμήμα των δισκοκριτικών καθώς το album είναι ο δίσκος του μήνα για το τρέχον τεύχος.

    Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το δίσκο όπως αναρτήθηκε στο Bandcamp των Sacral Rage.

    Οι ηχογραφήσεις του δίσκου πραγματοποιήθηκαν στα Ignite Studios και τα White Socks Studios με το Στάμο Κ. (Ravencult) να είναι υπεύθυνος για τη μίξη και το mastering ενώ το εξώφυλλο είναι έργο του Dimitar Nikolov (Portrait, Ross the Boss, Demolition Train, Solstice).

    Track listing:

    01. Progenitor
    02. Eternal Solstice
    03. Vaguely Decoded
    04. Suspended Privilege
    05. Samsara (L.C.E.)
    06. Necropia
    07. Onward to Nucleus
    08. The Glass