Monday, 29 October 2018 16:09

FIFTH ANGEL: "The Third Secret" (νέο video clip)

Written by 
    FIFTH ANGEL: "The Third Secret" (νέο video clip)

    Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί μέσω της Nuclear Blast ο νέος δίσκος των Fifth Angel με τίτλο "The Third Secret", που σηματοδοτεί την επιστροφή της μπάντας μετά από σχεδόν 30 χρόνια.

    Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το video clip για το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου σε σκηνοθεσία του drummer Ken Mary και του Jonathan Pettingill και μοντάζ του Steven Contreras.

    Με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου, οι Fifth Angel φιλοξενούνται στο Metal Hammer Οκτωβρίου που κυκλοφορεί. Στη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Ken Mary δίνεται μια κατατοπιστική εικόνα της δημιουργίας του δίσκου, ο Αμερικανός μουσικός εμβαθύνει στο παρελθόν της μπάντας και τις χαμένες ευκαιρίες των 80s και δεν παραλείπει να σχολιάσει την ζωντανή και σπουδαία σκηνή του Seattle απ' όπου κατάγονται και οι Fifth Angel. Στο τμήμα των δισκοκριτικών θα διαβάσετε και την παρουσίαση του δίσκου.

    Παρακάτω θυμόμαστε και το lyric video για το "Can You Hear Me" που ήταν το πρώτο single από το "The Third Secret". Το εξώφυλλο του δίσκου σχεδίασε η Zsofia Dankova (Powerwolf).

    Track listing:

    01. Stars Are Falling
    02. We Will Rise
    03. Queen Of Thieves
    04. Dust To Dust
    05. Can You Hear Me
    06. This Is War
    07. Fatima
    08. Third Secret
    09. Shame On You
    10. Hearts Of Stone