Friday, 20 March 2020 14:48

FIREWIND:"Rising Fire" (νέο τραγούδι & video clip)

Written by 

    Σε δύσκολες εποχές αλλά μουσικά φυσάει φωτιά και λαύρα! Οι Firewind είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν τον ένατο ομώνυμο δίσκο τους στις 15 του Μάη και στο τεύχος Απριλίου του Metal Hammer θα διαβάσετε ένα studio report που περιγράφει τραγούδι με τραγούδι ολόκληρο το επερχόμενο album.

    Τώρα, στη δημοσιότητα έδωσαν μία πρώτη γεύση, το κομμάτι "Rising Fire":

    «Επιτέλους επιστρέψαμε με καινούρια μουσική! Το "Rising Fire" είναι το πρώτο single μας από τον επερχόμενο ένατο δίσκο μας. Σε αυτό τραγουδάει ο νέος μας frontman, Herbie Langhans, ο οποίος ακούγεται φοβερά! Αυτό το κομμάτι έχει να κάνει με το πώς όλοι μας καταφέρνουμε να ξεπερνάμε όλες τις δυσκολίες και τις καταστάσεις που μπορεί να βρεθούμε εγκλωβισμένοι. Όλοι μας έχουμε βρεθεί σ' αυτό το σημείο κάποια στιγμή. Ελπίζουμε το "Rising Fire" να είναι κάτι σαν soundtrack σε μία θετική στάση ζωής. Βάλτε το να παίζει δυνατά» αναφέρει το συγκρότημα σχετικά με το νέο τραγούδι.

    Track listing

    01. Welcome To The Empire
    02. Devour
    03. Rising Fire
    04. Break Away
    05. Orbitual Sunrise
    06. Longing To Know You
    07. Perfect Stranger
    08. Overdrive
    09. All My Life
    10. Space Cowboy
    11. Kill The Pain

    Δείτε το εξώφυλλο του νέου album:

     

    Υπενθυμίζεται ότι προσφάτως έγιναν μερικές αλλαγές στο line up της μπάντας, καθώς αποχώρησε ο Bob Katsionis, ο οποίος βρισκόταν στα πλήκτρα και την κιθάρα. Επίσης, αποχώρησε και ο τραγουδιστής Henning Basse.

    Στη θέση του Basse ήρθε ο Herbie Langhans (Avantasia, x-Sinbreed).