Wednesday, 03 November 2021 07:13

SAXON: Νέος δίσκος τον Φλεβάρη - Δείτε το πρώτο video clip

Written by 
    SAXON: Νέος δίσκος τον Φλεβάρη - Δείτε το πρώτο video clip

    Στον 23ο studio δίσκο τους έχουν φτάσει αισίως οι θρυλικοί Yorkshiremen, Saxon.

    Το album, που θα βρεθεί στα δισκάδικα στις 4 Φλεβάρη μέσω της Silver Lining Music, έχει τίτλο "Carpe Diem" και εδώ μπορείτε να ακούσετε το ομώνυμο τραγούδι, παρακολουθώντας το video clip που το συνοδεύει.

    Στις πρώτες του δηλώσεις για τον δίσκο, ο αιώνιος Biff Byford ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στα λατινικά σημαίνει "άδραξε τη μέρα" και πιστεύω πως είναι μια υπέροχη φράση. Απ' ό, τι φαίνεται, είναι κάτι που οι Ρωμαίοι έλεγαν τακτικά μεταξύ τους, αν και δεν το γνωρίζω από πρώτο χέρι διότι δεν έχω συναντήσει κανέναν τους στη ζωή μου! Παρ' όλα αυτά θα κάνουμε την Seize the Day περιοδεία, ο δίσκος ονομάζεται "Carpe Diem", το ίδιο και το τραγούδι και είναι μια φράση με μεγάλη ισχύ»

    Την παραγωγή του δίσκου ανέλαβε για άλλη μια φορά ο Andy Sneap παρέα με τον Biff Byford, με τον 1ο να είναι υπεύθυνος τόσο για τη μίξη και το mastering όσο και για την ηχογράφηση των κιθάρων στα Backstage Recording Studios. Τα φωνητικά ηχογραφήθηκαν από τον Seb Byford στο Big Silver Barn ενώ τα τύμπανα από τον Jacky Lehmann στο Velbyproductions στη Γερμανία.

    Track listing:

    01. Carpe Diem (Seize The Day)
    02. Age Of Steam
    03. The Pilgrimage
    04. Dambusters
    05. Remember The Fallen
    06. Super Nova
    07. Lady In Gray
    08. All For One
    09. Black Is The Night
    10. Living On The Limit