mitsos_tsou

mitsos_tsou

Στα δικαστήρια απείλησε ο Dave Mustaine ότι θα σύρει τους πρώην bandmates του Metallica, μετά τη δημοσίευση της demo version τού καινούριου τους κομματιού "The Lords of Summer".

Όσο πλησιάζει η κυκλοφορία του 16ου δίσκου των Iron Maiden, η ατμόσφαιρα σε οτιδήποτε αφορά το σύμπαν των Βρετανών φουντώνει όλο και περισσότερο. Κι επειδή στο Metal Hammer είμαστε μεγάλοι σατανάδες, αποφασίσαμε να συνεισφέρουμε με μια σειρά από μικρές maiden-ικές λίστες που μοναδικό σκοπό έχουν να ανάψουν τα αίματα, να συμφωνήσουμε, να διαφωνήσουμε και να τα κάνουμε όλα λίμπα. Φιλικά πάντα. Υπομονή μέχρι τις 8/9, όπου το Metal Hammer Σεπτεμβρίου θα σας λύσει όλες τις απορίες σχετικά με το Maiden σύμπαν, με μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Bruce Dickinson.
Για περισσότερες λίστες, απευθυνθείτε στο Metal Hammer Αυγούστου.
Για περισσότερους Iron Maiden, περιμένετε το Metal Hammer Σεπτεμβρίου.

Την Τρίτη 28 Ιουλίου, το Metal Hammer βρέθηκε στο Λονδίνο για την επίσημη προακρόαση του 16ου album των Iron Maiden, "The Book of Souls", καθώς και για μια αποκλειστική face-to-face συνομιλία με τον Bruce Dickinson. Στο Metal Hammer Σεπτεμβρίου θα περιλαμβάνεται η συνέντευξή μας με τον frontman/τραγουδιστή/πιλότο των Iron Maiden, καθώς και η ολοκληρωμένη κριτική του δίσκου.

Οι Γιαννιώτες folk/stoner rockers Villagers of Ioannina City (ή αλλιώς V.I.C.) κυκλοφόρησαν το EP "Zvara / Karakolia" το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

Οι Slipknot δημοσίευσαν ένα ακόμα κομμάτι από το πολυαναμενόμενο πέμπτο album τους.

Τι και αν μετράνε κι αυτοί 22 χρόνια καριέρας, οι Πορτογάλοι Moonspell εδώ και καιρό βρίσκονται σε φάση δεύτερης εφηβείας και προχωρούν ακάθεκτοι.

Δεν είναι εύκολο να είσαι μέλος των Electric Wizard. Και σίγουρα, δεν είναι απλό να είσαι ακροατής τους.

Την κυκλοφορία του νέου, έβδομου album τους ανακοίνωσαν οι τεράστιοι Faith No More, το οποίο αναμένεται τον Απρίλιο του 2015.

Sunday, 29 June 2014 20:51

METALLICA: Glastonbury 2014 special!

Η - αμφιλεγόμενη μέχρι χθες βράδυ - επιλογή των Metallica ως headliners για το Glastonbury Festival, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Οι παλαίμαχοι instrumental stoner-άδες Karma To Burn θα κυκλοφορήσουν το νέο τους δίσκο με τίτλο "Arch Stanton" τον Αύγουστο του 2014. Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση ακούγοντας το "57" στο παρακάτω link:

Page 1 of 10