Sunday, 29 June 2014 20:51

METALLICA: Glastonbury 2014 special!

Written by 

    Η - αμφιλεγόμενη μέχρι χθες βράδυ - επιλογή των Metallica ως headliners για το Glastonbury Festival, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

    Η χθεσινή (28 Ιουνίου) εμφάνιση των 'Tallica στο εν λόγω festival (την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη παρακάτω) είχε συνοδευτεί από αρκετά παρατράγουδα, καθώς την ανακοίνωση του ονόματός τους ως headliners ακολούθησαν διάφορες αντιδράσεις: fans του Glastonbury αντέδρασαν στην επιλογή των Metallica λόγω της ενασχόλησης του James Hetfield με το κυνήγι, ενώ έρευνα αποκάλυψε ότι τέσσερις στους πέντε κατόχους του εισιτηρίου θα ήθελαν να το μεταπωλήσουν λόγω των Metallica, καθώς έκριναν ότι δεν ταίριαζαν με το προφίλ του festival.

    Παρόλα αυτά, η εμφάνιση των Metallica κύλησε παραπάνω από κανονικά. Η μπάντα για να διασκεδάσει τς εντυπώσεις, κάλεσε τον filmaker Julien Temple να ετοιμάσει μια "πειραγμένη" εκδοχή του κλασικού opening video των συναυλιών τους (υπενθυμίζουμε ότι ο μεγάλος ηθοποιός Eli Wallach, η πασίγνωστη "μούρη" τού εν λόγω video από το "The Good, the Bad and the Ugly", απεβίωσε στις 24 Ιουνίου 2014, σε ηλικία 98 ετών. RIP).

    Επίσης κυκλοφόρησαν συλλεκτικά t-shirts, εμπνευσμένα από το "κράξιμο" που συνέλεξαν από σκληροπυρηνικούς (αλλά κι επώνυμους) fans του Glastonbury.