Thursday, 06 March 2014 14:02

SUICIDE SILENCE: The Memory Remains (Metal Hammer #351 spoilers + live video ft. Randy Blythe & Robb Flynn)

Written by 

    Μέσα στο top-5 των cliché δηλώσεων είναι σίγουρα η ατάκα «σκεφτήκαμε να τα παρατήσουμε, όμως, θα συνεχίσουμε γιατί αυτό είναι που θα ήθελε ο (όνομα πρόσφατα εκλιπόντος μέλους εδώ) να κάνουμε». Στην περίπτωση των Suicide Silence, όμως, είναι σίγουρο ότι η πηγή ενέργειας που άκουγε στο όνομα Mitch Lucker, όντως δεν θα ήθελε οι πρώην σύντροφοί του να τα παρατήσουν.

    Γι' αυτό, με νέο δίσκο στα σκαριά, τον Eddie Hermida στα φωνητικά και με το “Ending is the Beginning: The Mitch Lucker Memorial Show” ν’ αποτελεί τον ύστατο φόρο τιμής στον παλιό τραγουδιστή, ο κιθαρίστας Mark Heylum μιλάει στο Metal Hammer Μαρτίου για τον Mitch, την ιδιαιτερότητα της μουσικής τους αλλά και τη θεραπευτική διαδικασία που είναι το να παίζεις σε μια μπάντα σαν τους Suicide Silence.

    Metal Hammer #351 spoiler alert:
    MH: Το “Mitch Lucker Memorial Show” τελειώνει με τον Randy Blythe να ουρλιάζει “live life hard”. Αυτό το μήνυμα είναι άραγε η κληρονομιά του Mitch Lucker προς όλους; Να ζούμε τη ζωή μας όσο πιο δυνατά μπορούμε;
    Mark Heylum: Δύσκολο να σου απαντήσω. Ο Mitch έζησε τη ζωή του hard as fuck. Αυτές οι τρεις λέξεις τον εκφράζουν πλήρως. Γνωρίζοντας τον Mitch και όντας μέρος της δημιουργίας του τελευταίου album, μπορώ να πω ότι ο Mitch ήθελε πραγματικά να σε παροτρύνει να πιάσεις τη ζωή από τα κέρατα και να είσαι ο καλύτερος που μπορείς να είσαι...
    (Ολόκληρη τη συνομιλία μας με τον Mark στο Metal Hammer Μαρτίου που κυκλοφορεί)

     Παρακάτω, το "You Only Live Once" από το “Mitch Lucker Memorial Show”, με τις συμμετοχές των Randy Blythe (Lamb of God) και Robb Flynn (Machine Head):