Tuesday, 18 March 2014 22:41

METALLICA: Διευκρινιστικές δηλώσεις για το νέο τους τραγούδι "The Lords of Summer" και video

Written by 

    Οι Metallica την Κυριακή 16 Μαρτίου, στο live τους στη Bogota της Κολομβίας, έπαιξαν για πρώτη φορά ένα καινούριο τραγούδι το οποίο έχει τον τίτλο "The Lords of Summer". Για αυτή την καινούρια σύνθεση τους προχώρησαν σε σχετικές διευκρινίστηκες δηλώσεις.


    Συγκεκριμένα ο drummer τους Lars Ulrich δήλωσε στο Rolling Stone ότι αυτό το νέο τραγούδι «είναι αρκετά αντιπροσωπευτικό της δημιουργικής τους κατεύθυνσης αυτή την εποχή». Επιπλέον όμως,  επισήμανε ότι το "The Lords of Summer" ίσως να μην βρίσκεται στο επόμενο album της μπάντας αλλά και την περίπτωση να είναι τελικά μέσα στο album που σχεδιάζουν, αλλά όχι με αυτήν ακριβώς τη μορφή που το έπαιξαν στο live τους στην Κολομβία. Και το εξήγησε αυτό λέγοντας: «Κάναμε το ίδιο πράγμα το 2006 όταν βγήκαμε να παίξουμε live. Τότε γράφαμε και παίξαμε δύο καινούρια κομμάτια εκ των οποίων κανένα τελικά δεν τα κατάφερε να συμπεριληφθεί στο album("Death Magnetic" 2008)».

     
    Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε και να παρακολουθήσετε το "The Lords of Summer" από ένα ερασιτεχνικό video που δημιουργήθηκε από 10 αντίστοιχα διαφορετικά videos και οπτικές γωνίες.