Wednesday, 11 June 2014 22:48

ASTARTE: Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία της Μαρίας Κολοκούρη (aka Tristessa) - Πώς να βοηθήσετε οικονομικά

Written by 

    Η κατάσταση της Μαρίας "Tristessa" Κολοκούρη των Astarte που πάσχει από λευκαιμία βρίσκεται σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση. Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να ενισχύσετε οικονομικά την προσπάθεια της να ανταπεξέλθει στις θεραπείες.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που δεχθήκαμε από την επίσημη σελίδα των Astarte, γίνεται επίκληση στον μεταλλικό (κι όχι μόνο) κόσμο της χώρας να βοηθήσει οικονομικά την Μαρία και την οικογένεια της.

    Οι τρόποι είναι οι εξής. Μπορείτε να στείλετε όποιο χρηματικό ποσοστό επιθυμείτε στον λογαριασμό PayPal This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή να καταθέσετε στην Εθνική Τράπεζα στον λογαριασμό:

    338/746058-93
    IBAN GR5901103380000033874605893
    Αντώνιος Μαίης -Antonios Maiis Nikolaos. swift code (Bic)ETHNGRAA

    Επίσης, το Σάββατο και συγκεκριμένα στο Underground Cafe (Α. Μεταξά 19-21, Εξάρχεια, Αθήνα) θα πωλούνται σε χαμηλή τιμή CD's και λοιπά merch των Astarte, ενώ το δισκοπωλείο Sirens Records (Nικηταρά 14, Εξάρχεια, Αθήνα) έχει τυπώσει t-shirts με το λογότυπο του μαγαζιού και μπορεί κάποιος να τα αποκτήσει αφήνοντας ό,τι ποσό επιθυμεί.

    Εκ μέρους όλων των συντελεστών του περιοδικού, ευχόμαστε στην Μαρία και την οικογένεια της καλή δύναμη, καλή ανάρρωση και επιστροφή σε μία υγιή ζωή.