Friday, 04 July 2014 14:54

GHOST: Ο Νergal των Behemoth αποκαλύπτει(;) το αληθινό πρόσωπο του Papa Emeritus

Written by 

    Ο Nergal των Behemoth έβαλε φωτιά στα social media, ποστάροντας φωτογραφία του με τον άνθρωπο που φημολογείται έντονα ότι είναι ο Papa Emeritus των Ghost.


    Πρόσφατα, οι Behemoth εμφανίστηκαν μαζί με τους Ghost σε διάφορα καλοκαιρινά festivals, όπως το ελληνικό Heavy by the Sea ή το ολλανδικό FortaRock. Στα παρασκήνια του τελευταίου, ο ηγέτης των Πολωνών, Adam "Nergal" Darski, φαίνεται πως έκανε παρέα με μέλη του Σουηδικού group. Πριν λίγες ώρες κοινοποίησε στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία του με τον Tobias Forge, το φημολογούμενο πρόσωπο πίσω από τον μυστηριώδη frontman των Ghost.

    Ο 33χρονος Tobias Forge κατάγεται από το Linköping της Σουηδίας και είναι γνωστός στο underground του death metal με το ψευδώνυμο Μary Goore ως κιθαρίστας των Repugnant, ενώ αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή του στα πρώτα χρόνια των Crashdiet. Aργότερα, συνέχισε σε πιο εναλλακτικά μονοπάτια ως τραγουδιστής των Subvision και Magna Carta Cartel.

    Στην επίμαχη φωτογραφία, ο Nergal έχει βάλει τη περιγραφή "If you have ghosts... U have everything;)", τους στίχους, δηλαδή, από το κομμάτι "If You Have Ghosts" του Roky Erickson που διασκεύασαν οι Ghost στο τελευταίο τους ΕΡ με τον ίδιο τίτλο.

    Aκολουθούν τα επίσημα videos των Ghost από την «αποκάλυψη» του Papa Emeritus.