Monday, 07 July 2014 12:35

PINK FLOYD: Σοκ με την είδηση νέας studio κυκλοφορίας μετά από 21 χρόνια!

Written by 

    Σύμφωνα με πληροφορίες από τον επίσημο κύκλο των Pink Floyd (όπως η ανάρτηση της συζύγου του David Gilmour, Polly Samson), το θρυλικό βρετανικό σχήμα πρόκειται να κυκλοφορήσει το "The Endless River" τον Οκτώβριο. Αυτή θα είναι η πρώτη επίσημη Pink Floyd studio κυκλοφορία μετά από 21 χρόνια.


    Kατά τη κυρία Samson, ο δίσκος βασίζεται στις τελευταίες ηχογραφήσεις του μακαρίτη πληκτρά των Floyd, Rick Wright, που χρονολογούνται πίσω στο 1994. Όλη η συζήτηση άρχισε όταν η Samson ανάρτισε φωτογραφία του Gilmour να δουλεύει στο studio με κάποιες τραγουδίστριες, μία εξ αυτών είναι η Durga McBroom-Hudson με την οποία οι Pink Floyd είχαν ξανασυνεργαστεί στο "The Division Bell". Αρχικά, υπήρχε η ιδέα ότι τα sessions σχετίζονται με το επόμενο solo album του Gilmour (τελευταίο ήταν το "On an Island" του 2006), αλλά η σύζυγος του επιβεβαίωσε περί τίνος πρόκειται.

    Ο drummer των Βρετανών, Nick Mason, είχε μιλήσει παλιότερα για το project "The Big Spliff", το οποίο όπως αποδεικνύεται προχώρησε το τελευταίο καιρό από τους 2 εναπομείναντες Pink Floyd (ο Roger Waters, φυσικά, δεν έχει καμία ανάμειξη).

    Κλείνοντας, να σημειώσουμε ότι άνθρωπος από τον Pink Floyd κύκλο υποστήριξε ότι δεν τίθεται ζήτημα περιοδείας για τη προώθηση της κυκλοφορίας.