Tuesday, 15 July 2014 12:51

ENTOMBED A.D.: "Vulture and the Traitor" (νέο κομμάτι)

Written by 

    Η σημερινή μορφή των Entombed, δηλαδή οι Entombed A.D., δημοσίευσαν ένα ακόμη δείγμα από το επικείμενο album, "Back to the Front". O δίσκος μετά από ένα μπαράζ αναβολών, κυκλοφορεί στις 5 Αυγούστου.

    Το τωρινό line-up των Entombed A.D. αποτελείται από τους Lars Göran "LG" Petrov (φωνητικά), Olle Dahlstedt (τύμπανα), Nico Elgstrand (κιθάρα) και Victor Brandt (μπάσο), και όπως δήλωσαν κατηγορηματικά, όλες τους οι ενέργειες θα γίνονται από 'δω και στο εξής κάτω από αυτή την ονομασία. To tracklisting του "Back to the Front" είναι το ακόλουθο:

    01. Kill to Live
    02. Bedlam Attack
    03. The Underminer
    04. Second to None
    05. Allegiance
    06. Waiting for Death
    07. Eternal Woe
    08. Digitus Medius
    09. Vulture and the Traitor
    10. Pandemic Rage
    11. Soldier of No Fortune

    Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το "Vulture and the Traitor":