Thursday, 17 July 2014 14:11

RUSSELL ALLEN/ JORN LANDE: Έτοιμος ο τέταρτος δίσκος της συνεργασίας τους, "The Great Divide"

Written by 

    Oι σπουδαίοι τραγουδιστές Jorn Lande (Jorn, Masterplan, Yngwie J. Malmsteen) και Russell Allen (Symphony X, Adrenaline Mob) θα κυκλοφορήσουν τον τέταρτο δίσκο της επιτυχημένης συνεργασίας τους στις 17 Οκτωβρίου και θα τιτλοφορείται "The Great Divide". Η παραγωγή έγινε από τον γνωστό και μη εξαιρετέο Timo Tolkki (Stratovarius, Symfonia, Revolution Renaissance).

    Τα κομμάτια που θα ακούγονται στον δίσκο είναι τα:

    01. Come Dream With Me
    02. Down from the Mountain
    03. In the Hands of Time
    04. Solid Ground
    05. Lady of Winter
    06. Dream About Tomorrow
    07. Hymn to the Fallen
    08. The Great Divide
    09. Reaching for the Stars
    10. Bittersweet

    Δείτε εδώ ένα trailer της κυκλοφορίας, όπως και το artwork της: