Thursday, 24 July 2014 14:19

STRYPER: Νέο live CD/DVD τον Σεπτέμβριο

Written by 
    Η γνωστότερη white metal μπάντα, οι Stryper, θα κυκλοφορήσουν το νέο τους live CD/DVD πακέτο με τίτλο "Live at the Whisky" στις 23 Σεπτεμβρίου. Όπως φανερώνει ο τίτλος του, πρόκειται για την μαγνητοσκόπηση μίας sold-out συναυλίας που έδωσαν οι Αμερικανοί στο θρυλικό Whiskey a Go Go του δυτικού Hollywood στη Καλιφόρνια τον περασμένο Νοέμβριο.

    Στο live album και DVD έκανε παραγωγή ο frontman του group, Μichael Sweet, και ακούγονται τα:

    01. Legacy
    02. Marching Into Battle
    03. You Know What to Do
    04. Loud and Clear
    05. Reach Out
    06. Calling on You
    07. Free
    08. More Than a Man
    09. The Rock That Makes Me Roll
    10. No More Hell to Pay
    11. Jesus is Just Alright
    12. Always There for You
    13. All for One
    14. The Way
    15. To Hell With The Devil
    16. Soldiers Under Command

    Δείτε εδώ το trailer της κυκλοφορίας: