Wednesday, 06 August 2014 14:04

KINGDRAGON: Live στην Θεσσαλονίκη αυτόν τον Σεπτέμβριο

Written by 
  Οι Kingdragon έχουν εδώ και λίγο ανακοινώσει τη πρώτη τους εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη, τη Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου στο Eightball Live Stage (Πίνδου 1, Λαδάδικα) μαζί με τους Circus Veil, τους Wild Souls και τους Badinage. Η είσοδος είναι 8 ευρώ (με μπύρα) και το live αρχίζει στις 19:00.

  Δελτίο Τύπου

  KINGDRAGON

  Οι KINGDRAGON, το συγκρότημα που το 2006 επανέφερε και πάλι το δυνατό μελωδικό Hard Rock ήχο στην Ελλάδα, έχοντας παίξει δίπλα στους Gotthard, Firehouse και House of Lords, επιστρέφει ξανά στους συναυλιακούς χώρους.

  Οι Έλληνες Hard Rockers που το Μάρτιο 2015 θα εμφανιστούν στο Hard Rock Hell 3 (UK) δίπλα στους Night Ranger, FM, Heat, Dare, Eclipse, Houston, Crazy Lixx κ.α. και έχοντας ήδη λάβει καταπληκτικές κριτικές παγκοσμίως για το πρώτο τους Album με τίτλο “Hide The Sun”, ξεκινούν μια σειρά απο εμφανίσεις στην Ευρώπη, αρχίζοντας απο την Θεσσαλονίκη!

  Video:
  http://youtu.be/5o77Z0WAJy4
  http://youtu.be/hwUG7fltNvo

  Facebook Official: https://www.facebook.com/KINGDRAGONBAND

  CIRCUS VEIL

  Οι Circus Veil είναι ένα rock and roll συγκρότημα που σχηματίστηκε το 2010 στη Θεσσαλονίκη.
  Ο Lee Hale έπιασε το μικρόφωνο, ο Paul Nikk και ο Jimmy b. τις κιθάρες, ο Taz Ames το μπάσο και ο Nick V τα drum sticks του.

  Το συγκρότημα ξεκίνησε με το όνομα "Astral Rider", αλλά μετά από μερικά δημιουργικά χρόνια και αρκετές live εμφανίσεις, το όνομα και η μπάντα άλλαξαν σε Circus Veil.

  To πρώτο και ομώνυμο ΕΡ του συγκροτήματος κυκλοφόρησε το 2013.

  Μέχρι σήμερα έχουν δώσει συναυλίες σε πολλά stages, εντός και εκτός Θεσσαλονίκης και έχουν μοιραστεί τη σκηνή με πολλούς και αξιόλογους Έλληνες καλλιτέχνες όπως είναι οι Laki Ragazas, Junkyard 69, Jailcat και Parafernelia.

  Video:
  http://www.youtube.com/watch?v=PpSvtyp1u6w
  http://www.youtube.com/watch?v=vFG5-apYJs0

  Facebook Official: https://www.facebook.com/circusveilband

  WILD SOULS

  Το συγκρότημα Wild Souls, ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2010, από τον κιθαρίστα Κωστή Τσιλιγγίρη.
  Λόγω της δυσκολίας εύρεσης μελών που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν το Hard Rock στυλ της δεκαετίας του '80, η σύνθεση της μπάντας άλλαζε διαρκώς και δεν ήταν παρά μέχρι τον Αύγουστο του 2011, όπου παρουσιάστηκε το βασικό line-up.

  Στο πρόσωπο του Γιώργου Νικολάου, το συγκρότημα βρήκε τον τραγουδιστή του και με την προσθήκη του Δημήτρη Μαζαράκη (πλήκτρα), οι τρεις τους άρχισαν να συνθέτουν το πρώτο τους κομμάτι. Το βασικό line-up, ολοκληρώθηκε από τον Τάσο Καραπαπάζογλου (μπάσο) και τον Νίκο Τσιλιγκούδη (τύμπανα).

  Το πρώτο τραγούδι του συγκροτήματος με τίτλο "Brokenheart" κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2011, και άφησε μια πολύ καλή εντύπωση στην τοπική μουσική σκηνή. Βλέποντας την επιτυχία του τραγουδιού τους, οι Wild Souls ξεκίνησαν τις πρόβες για την πρώτη ζωντανή εμφάνισή τους η οποία έλαβε χώρα στα τέλη του 2011, ενώ παράλληλα ηχογραφούσαν για την ολοκλήρωση του πρώτου τους άλμπουμ.

  Πολλές συναυλίες ακολούθησαν την πρώτη και το συγκρότημα έκανε εμφανίσεις σε πολλές πόλεις. Ωστόσο, η μεγαλύτερή τους συναυλία δεν είχε έρθει ακόμα. Το καλοκαίρι του 2012, οι Wild Souls έλαβαν μια κλήση που επιβεβαίωνε ότι θα εμφανιστούν ως support act, στο επερχόμενο live των Steam Roller, το συγκρότημα που ίδρυσε ο κιθαρίστας των Whitesnake, Doug Aldrich. Η συναυλία, που έλαβε χώρα στην πόλη της Καβάλας στις 7 Οκτωβρίου 2012, οδήγησε σε μια μεγάλη συνεργασία μεταξύ του Doug Aldrich και των Wild Souls.

  Ο Doug, συνέθεσε και ηχογράφησε το σόλο της κιθάρας σε ένα από τα τραγούδια του συγκροτήματος, με τίτλο "On the Road", ένα τραγούδι που συμπεριλαμβάνεται στο πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος. Το Album φέρει τον τίτλο “On the Road” και κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία από τη Final Touch Records (distributed by Cobalt).

  Video:
  http://youtu.be/ygR_btWr5Hk
  http://youtu.be/Nlt3mqNk-fs

  Facebook Official: https://www.facebook.com/wildsoulsband

  BADINAGE

  Οι Badinage είναι μια μπάντα απο τη Θεσσαλονίκη και σχηματίστηκε τον Ιανουάριο του 2013. Ο ήχος της είναι το καθαρό κλασσικό ροκ της δεκαετίας του 70-80 αλλά και με επιρροές και απο μεταγενέστερα συγκροτήματα. Οι Badinage βρίσκονται στο στάδιο γραφής τραγουδιών αυτό το διάστημα με σκοπό τη δημιουργία ενός πρώτου δείγματος της δουλειάς τους.

  Video:
  http://youtu.be/86uohrSa2fk

  Facebook Official: https://www.facebook.com/pages/Badinage/350875905029670

  Με την ευγενική χορηγία των:
  In Rock, Dizzy Dolls, Pirates Rock Bar, The Pub, Black Hole, Treasure Tales