Wednesday, 27 August 2014 22:32

SLAYER: Επιστροφή στο studio - τι λέει ο Dave Lombardo για πιθανό reunion

Written by 

    Η σημερινή μορφή των Slayer (Tom Araya, Gary Holt, Kerry King, Paul Bostaph) επέστρεψε στο studio για να τελειοποιήσει το νέο album των Σφαγέων που αναμένεται στις αρχές του νέου έτους. Αυτός ο δίσκος αναμένεται να είναι ο πρώτος χωρίς τον εκλιπόντα Jeff Hanneman, και ο πρώτος μετά από 28 χρόνια που δεν θα κυκλοφορήσει από την American/ Def Jam, αλλά από τη Nuclear Blast.

    Eδώ, μία φωτογραφία από τα studio sessions:



    Eδώ το πρώτο δείγμα των σημερινών Slayer, "Implode":

    Σε άλλα Slayer νέα, ο ιστορικός drummer των Σφαγέων που αποχώρησε εκ νέου από το κουαρτέτο πριν 1,5 χρόνο, Dave Lombardo, έκλεισε οριστικά την πόρτα της επιστροφής: «Oι σχέσεις μας προς το τέλος ήταν πολύ τυπικές/ επαγγελματικές. Βλέπαμε ο ένας τον άλλον λίγο πριν ανέβουμε στην σκηνή. Ταξιδεύεις σε διαφορετικά tourbus και συναναστρέφεσαι με άλλους ανθρώπους. Όλo αυτό είναι δύσκολο να καλλιεργήσει κάποια χημεία όταν έρχεται η ώρα της συναυλίας.»

    Ερωτώμενος αν υπάρχει το ενδεχόμενο επιστροφής: «Όχι. Αυτό ήταν. Τελείωσα. Έχω πολλά άλλα πράγματα να κάνω το και τώρα πια ξέρω ότι όταν μπαίνουν τα λεφτά στη μέση, δεν έχεις φίλους στην μουσική βιομηχανία. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω.»