Sunday, 28 September 2014 22:18

RIGOR MORTIS: "Ancient Horror" (νέο τραγούδι)

Written by 

    23 χρόνια μετά τον τελευταίο τους δίσκο και σχεδόν 2 από τον ξαφνικό θάνατο του κιθαρίστα τους Mike Scaccia (επίσης στους Ministry), οι Rigor Mortis βρίσκονται στην τελική ευθεία για την έκδοση του οριστικού τους δίσκου με τίτλο "Slaves to the Grave" που αναμένεται στις 7 Οκτωβρίου. Πάρτε μία γεύση με το τραγούδι "Ancient Horror".

    Αξίζει να σημειωθεί ότι στο "Slaves to the Grave" ακούγεται το αυθεντικό line-up των Rigor Mortis (Mike Scaccia - κιθάρα, Casey Orr - μπάσο, Bruce Corbitt - φωνή, Harden Harrison - τύμπανα) για πρώτη φορά μετά το εμβληματικό ομώνυμο ντεμπούτο τους του 1988. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στα 13th Planet studios των Ministry στο El Paso, ένα χρόνο πριν τον αιφνίδιο θάνατο του Mike Scaccia στις 22 Δεκεμβρίου από καρδιακή προσβολή κατά την διάρκεια συναυλίας του group. Εκείνη την ημέρα έκλεινε τα 50 του χρόνια.

    Όπως δηλώνει το συγκρότημα, δεν υπήρχε ενδιαφέρον από καμία δισκογραφική εταιρία για να εκδώσει τον δίσκο, κι έτσι κυκλοφορεί από τους ίδιους. Για την χρηματοδότηση του, χρησιμοποίησαν την διαδικτυακή καμπάνια του IndieGoGo. Eπίσης, η CD έκδοση θα έχει ένα bonus DVD με το "making of" του album, ενώ θα κοπεί και σε βινύλιο.

    Tracklisting:

    01. Poltergeist
    02. Rain of Ruin
    03. Flesh for Flies
    04. The Infected
    05. Blood Bath
    06. Ancient Horror
    07. Fragrance of Corpse
    08. Curse of the Draugr
    09. Sacramentum Gladiatorum/ Lududs Magnus

    Αυτό είναι το εξώφυλλο διά χειρός Michael Broom:



    Ακούστε εδώ το "Ancient Horror":