Monday, 06 October 2014 16:36

OUTLOUD: Ελληνική περιοδεία τον Οκτώβριο/ Νοέμβριο

Written by 

    Οι Outloud έχοντας κυκλοφορήσει πρόσφατα το τρίτο τους album με τίτλο "Let's Get Serious", έρχονται σε 5 πόλεις της Ελλάδας για να το παρουσιάσουν ζωντανά. Support σε όλες τις συναυλίες θα είναι οι Reload που ντεμπουτάρουν αυτή την εποχή με το "Ηοtter Than a Bullet".

    Ακολουθεί Δελτίο Τύπου:

    Με αφορμή την κυκλοφορία του 3ου τους αλμπουμ "Let's Get Serious", το οποίο απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από αναρίθμητα sites και περιοδικά σε όλο τον κόσμο, οι OUTLOUD,
    το συγκρότημα των Bob Katsionis (Firewind) και του χαρισματικού Αμερικανού frontman Chandler Mogel,
    ξεκινάει μία περιοδεία στην Ελλάδα που μόνος στόχος είναι ο κόσμος να περάσει καλά, να ροκάρει, να τραγουδήσει και να απολαύσει ένα show υψηλού μουσικού επιπέδου!

    Στην περιοδεία αυτή, οι OUTLOUD θα έχουν στις τάξεις τους τον Θάνο Παππά στα τύμπανα (Scar of the Sun, Disharmony) και τον Χρήστο Δεμπεγιώτη (Myst) στο μπάσο λόγω στρατιωτικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων των Sverd και Kώστα Μυλωνά αντίστοιχα, ενώ στην κιθάρα θα είναι το πρόσφατα εισελθέν μέλος στο γκρουπ, Δημήτρης Σκορδίλης.

    Επίσης, σε όλες τις συναυλίες οι OUTLOUD θα έχουν την τιμή να μοιραστούν το stage με μια ανερχόμενη AOR/Hard Rock μπάντα τους RELOAD (feat Teo Ross & Kostas/Marianiki Tokas) που πρόσφατα κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους από την ROAR! Records με τίτλο "Hotter Than A Bullet" σε παραγωγή του Bob Katsionis και αποτελούν έναν πολύ καλό λόγο να έρθετε στα live από νωρίς!
    http://youtu.be/9mEP90U3qas (Give Into The Night)

    Οι ημερομηνίες είναι:

    ΠΕΜΠΤΗ 30/10 ΛΑΡΙΣΑ - Stage Club
    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/10 ΤΡΙΚΑΛΑ - Kentriki Plateia Stage
    ΚΥΡΙΑΚΗ 09/11 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - 8Ball

    ΣΑΒΒΑΤΟ 15/11 ΛΑΜΙΑ - Bodrum Club
    ΚΥΡΙΑΚΗ 16/11 ΑΘΗΝΑ - Area 22 Stage (Νέα Σμύρνη)

    Οι OUTLOUD έχουν ετοιμάσει ένα setlist που περιλαμβάνει κομμάτια από τους 3 δίσκους τους, ενώ δε θα λείπουν και κάποιες διασκευές, instrumentals και... εκπλήξεις!

    Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το υλικό τους στα παρακάτω links:
    http://youtu.be/J2NQ_5O8wEI (I Was So Blind)
    http://youtu.be/_HzQS5iZTq4 (Waiting for Your Love)
    http://youtu.be/9TExNCtVD6Q (We Run)
    http://youtu.be/ihIaZoMrq6g (Tonite)
    http://youtu.be/NDNWY2XRppM (Enola Gay cover)