Thursday, 06 November 2014 13:50

ΑC/DC: O drummer Phil Rudd κατηγορείται ότι επεδίωξε να σχεδιάσει δολοφονία!

Written by 

    Οι λόγοι της απουσίας του drummer Phil Rudd από το γύρισμα των νέων video- clips των AC/DC, αλλά κι από την επίσημη φωτογράφηση των Αυστραλών θρύλων, όπως φαίνεται, ήταν πολύ σοβαρότεροι απ' ό,τι θα μπορούσαμε να υποψιαστούμε.

    Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 60χρονος μουσικός κατογορείται από τις αστυνομικές αρχές της Νέας Ζηλανδίας για επιχείρηση οργάνωσης δολοφονίας. Επιπροσθέτως, ο Rudd κατηγορείται για κατοχή μεθαμφεταμίνης και κάνναβης κι απειλές φόνου.

    Οι Αρχές έκαναν έρευνα στο σπίτι του Rudd στη Νέα Ζηλανδία σήμερα το πρωί με αποτέλεσμα να εμφανιστεί στο δικαστήριο της Tauranga την ίδια μέρα. Φυλακίστηκε και έμεινε ελεύθερος μ' εγγύηση κι έτσι θα ξαναπάει στο δικαστήριο στις 27 Νοεμβρίου.

    Ο Rudd φαίνεται πως επρόκειτο να προσλάβει έναν επαγγελματία δολοφόνο για να σκοτώσει 2 άνδρες. Τα ονόματα των εμπλεκόμενων προσώπων δεν αποκαλύφθηκαν από τα τοπικά ΜΜΕ.

    Σε περίπτωση που ο Rudd χάσει την δίκη, ενδέχεται να καταδικαστεί μέχρι και με 10 χρόνια φυλάκισης.

    Υπενθυμίζουμε πως ο Rudd παίζει κανονικά στο επικείμενο album των AC/DC "Rock or Bust" που αναμένεται στις αρχές του Δεκέμβρη, ενώ τον περασμένο Αύγουστο κυκλοφόρησε και το πρώτο του προσωπικό album, "Head Job". O άνθρωπος που τον έχει αντικαταστήσει προσωρινά στους AC/DC είναι ο Bob Richards (Αdrian Smith, Shogun).