Saturday, 08 November 2014 01:05

PARΑDΙSE LOST: «Τα νέα κομμάτια αγκαλιάζουν τις πρώιμες εποχές μας»

Written by 


    Οι Paradise Lost πρόκειται να μπουν στα λονδρέζικα Orgone Studios (Ghost, Ulver, Cathedral, Angel Witch) για να ηχογραφήσουν το 14ο τους studio album υπό την επίβλεψη του Jaimie Gomez Arellano. Ο επικείμενος δίσκος των Βρετανών αναμένεται τον Απρίλιο του 2015.

    Οι δηλώσεις του frontman Nick Holmes σχετικά με τη μουσική κατεύθυνση του καινούργιου album είναι άκρως ενδιαφέρουσες: «Θέλαμε να προσεγγίσουμε διαφορετικά τη νέα μας κυκλοφορία αυτή την φορά, αγκαλιάζοντας τις ΠΟΛΥ πρώιμες εποχές μας. Έχουμε ετοιμάσει ένα σκοτεινό και μελωδικό album, αλλά πολλά από τα νέα κομμάτια έχουν ένα death metal edge, κάτι που οι Paradise Lost δεν έχουν κάνει εδώ και πολλά, πολλά χρόνια.»

    Εδώ, οι Paradise Lost από φετινή τους συναυλία στην Αθήνα να παίζουν το "Rotting Misery" του ντεμπούτου τους "Lost Paradise" (1990).



    O Νick Holmes μιλάς στο METAL HAMMER Νοεμβρίου και συγκεκριμένα στις πίσω σελίδες του Horror, αυτή την φορά με την ιδιότητα του νέα τραγουδιστή των Bloodbath, με τους οποίους και κυκλοφόρησε το "Grand Morbid Funeral" που έχει και την δισκοκριτική του στο ίδιο τεύχος.