Sunday, 16 November 2014 11:40

GUNS 'N ROSES: Ετοιμάζεται ταινία για τα πρώτα τους χρόνια

Written by 

    Όπως αποκάλυψε ο Μarc Canter, συγγραφέας της βιογραφίας "Reckless Road: Guns N' Roses And the Making of Appetite for Destruction" που εκδόθηκε το 2008 κι εστιάζει στο θρυλικό ντεμπούτο των Guns 'n Roses, ετοιμάζεται μία ταινία με βάση το συγκεκριμένο βιβλίο και βρίσκεται ήδη στις διεργασίες εδώ και 4 μήνες. Δεν πρόκειται για documentary, αλλά για κανονική ταινία με ηθοποιούς, αρκετοί εκ των οποίων πρόκειται να είναι και πρωτοκλασάτοι.

    Ο συγγραφέας δήλωσε τα εξής: «Δεν έχω πολύ μεγάλη ανάμειξη στη ταινία, παρά μόνο στο σενάριο. Προς το παρόν όλα πάνε πολύ καλά. Ήμουν εκεί όταν συνέβαιναν όλα αυτά, άρα θυμάμαι αυτούσιους διαλόγους. Όταν δείτε ποιοι θα παίξουν στη ταινία, θα καταλάβετε ότι πάει να γίνει κάτι πολύ καλό. Δεν θα είναι κάτι cheesy σαν το "Rock Star" (σ.σ.: με τον Mark Wahlberg και τη Jennifer Aniston).»

    Και, τέλος, έφτασε και στον Axl Rose: «O Αxl δεν υποστηρίζει οτιδήποτε έχει να κάνει με τους παλιούς Guns 'n Roses, εκτός από το να παίζει τα παλιά κομμάτια στις συναυλίες. Όμως, θεωρώ ότι θα τον χαροποιήσει το γεγονός ότι μέσω της ταινίας θα ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα που έχουν ειπωθεί γι' αυτόν. Υποστηρίζω τον Axl και αυτή η ταινία θα γίνει σωστά. Όταν είναι έτοιμο το σενάριο, θα το δουν όλα τα παλιά μέλη έτσι ώστε να το εγκρίνουν.»

    Στο METAL HAMMER Νοεμβρίου υπάρχει μία ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη μας με τον Slash όπου πέραν του νέου δίσκου αποκαλύπτει και την αγάπη του για έναν λατρεμένο μας Ιρλανδό μουσικό.