Sunday, 16 November 2014 13:34

ΕΝΤΟΜΒΕD A.D.: «Ο χωρισμός με τον Alex Hellid έπρεπε κάποια στιγμή να συμβεί»

Written by 

    Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο frontman των Entombed A.D. (η σημερινή μορφή των θρυλικών Entombed) Lars Göran Petrov, μίλησε για την αποκοπή του κιθαρίστα/ συνιδρυτή Alex Hellid και την ελαφρά διαφοροποίηση του ονόματος που ακολούθησε για την αποφυγή δικαστικής διαμάχης.

    «Ήταν κάτι που έπρεπε να συμβεί, γιατί χωρίς δίσκο δεν μπορείς να περιοδεύσεις. Εννοώ, σίγουρα μπορείς, αλλά αν υπάρχει κενό 7 χρόνων μεταξύ των albums, είναι γελοίο. Oπότε, κάναμε το σωστό και αυτό που πρέπει να κάνει ένα συγκρότημα. Έγιναν πολλά άσχημα πράγματα πιο πριν, και πολλή γκρίνια. Το όνομα "Εntombed" είναι κάτι που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κανέναν τώρα πια. Αλλά υπάρχει όρεξη για περιοδείες και μουσική, αυτό κάνουμε εμείς»

    «Κάποιοι άνθρωποι βολέβονται με το να κάθονται απλά στο σπιτάκι τους. Τότε απλά κάνε στην άκρη, και άσε μας να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Να στέκεσαι εδώ, να δίνεις συνεντεύξεις, ν' ακούς μπάντες, έτσι πρέπει να γίνονται τα πράγματα. Προσθέσαμε απλά 2 γράμματα, αλλά είναι ακόμα η ίδια μπάντα, μόνο που απουσιάζουν άτομα που θέλουν να κάτσουν σπίτι και να κάνουν ένα εκατομμύριο χρόνια για να γράψουν ένα νέο riff.»

    Δυστυχώς, η προγραμματισμένη εμφάνιση των Entombed A.D. στην χώρα μας και συγκεκριμένα στο An club με τους Wreckage και For a Dozen Matters ακυρώθηκε. Ακολουθεί το επίσημο statement του διοργανωτή:

    «Οικονομικοί λόγοι και το μηδενικό ενδιαφέρον μέχρι στιγμής για το live των Σουηδών οδηγούν στην ακύρωση του.
    Σας ευχαριστώ όλους/ες και φυσικά τα δύο ελληνικά συγκροτήματα για την άμεση ανταπόκριση τους και τους εύχομαι κάθε επιτυχία.
    Τα εισιτήρια μπορείτε να τα εξαργυρώσετε στα σημεία προπώλησης τους από το Σάββατο 22/11