Wednesday, 19 November 2014 20:34

METAL HAMMER 30 ΧΡΟΝΙΑ: Ξεκίνησε η προπώληση για το μεγάλο live-party event του περιοδικού στην Αθήνα

Written by 

    Ξεκίνησε η προπώληση για το μεγάλο Live - Party event του METAL HAMMER στην Αθήνα, στο Fuzz club με την συμμετοχή των Rotting Christ (+ guests), Suicidal Angels και Rock 'n Roll Children, με αφορμή την συμπλήρωση 30 χρόνων κυκλοφορίας. Στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε και τα μαγαζιά στα οποία μπορείτε να βρείτε τα εισιτήρια σας.

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    30 ΧΡΟΝΙΑ METAL HAMMER: ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 1984 – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014
    WE’RE ALL DEFENDERS OF THE FAITH


    Το περιοδικό ΜETAL HAMMER αυτόν τον Δεκέμβριο συμπληρώνει 30 χρόνια (ναι, 30!) αδιάλειπτης παρουσίας, αποτελώντας τον σταθερότερο και πιο βασικό πυλώνα έκφρασης, πληροφόρησης και ψυχαγωγίας του hard rock και του heavy metal φάσματος, στην Ελλάδα. Για να γιορτάσει αυτή τη μοναδική επέτειο το METAL HAMMER, διοργανώνει το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου ένα πολύ μεγάλο LIVE – PARTY EVENT στην Αθήνα, στο Fuzz Club.

    ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

    ROTTING CHRIST
    Featuring: George Kollias (NILE), The Magus (NECROMANTIA, THOU ART LORD, PRINCIPALITTY OF HELL), Efthimis Karadimas (NIGHTFALL), Fotis Bernardo (SEPTICFLESH), Stefanos (RAVENCULT) and more…

    SUICIDAL ANGELS

    ROCK ‘N’ ROLL CHILDREN

    Θα ακολουθήσει DJ set-σφυροκόπημα από τους συντάκτες του METAL HAMMER, αλλά και κληρώσεις τρομερών δώρων για τους παρευρισκόμενους metalheads. Ανάμεσα στα πολλά και σπουδαία δώρα, θα κληρωθεί και μια ηλεκτρική κιθάρα προσφορά του Μουσικού Οίκου Σπύρος Νάκας (Ασκληπιού 26-28, Αθήνα).

    Σε αυτή την πολύ σπουδαία γιορτή γενεθλίων για τα 30 χρόνια του περιοδικού, είμαστε βέβαιοι ότι η Αθήνα, το συγκεκριμένο βράδυ, θα δεχτεί μια ισχυρότατη σεισμική δόνηση, 666 βαθμών της κλίμακας METAL HAMMER. Ζημιές από την δόνηση δεν θα υπάρξουν, αντιθέτως θα καταγραφούν άπειρες σκηνές πανηγυρικού heavy metal ξεσαλώματος και επιληπτικό headbanging.

    FUZZ CLUB
    (Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος)

    Οι πόρτες ανοίγουν: 19:30

    Ώρα έναρξης του live: 20:00

    Τιμή εισιτηρίου: 7 euro

    ΧΟΡΗΓΟΣ:
    TOP MAN - Ηφαίστου 2, Μοναστηράκι
    (Μαζί με κάθε εισιτήριο υπάρχει και εκπτωτικό κουπόνι για το Top Man έως -20%)

    Προπώληση: Bowel of Noise, Metal Era, Monsterville, No Remorse, Top Man, Metal Hammer.
    Για περισσότερες πληροφορίες: 210-9429190